Prontoderm raztopina, 500 mL

<strong>Prontoderm raztopina je namenjena za dekolonizacijo ter tretiranje nosu ter za splošno dekolonizacijo telesa. </strong> Prontoderm raztopina je namenjena za dekolonizacijo ter tretiranje nosu ter za splošno dekolonizacijo telesa.
530948 4334

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Prontoderm raztopina je namenjena za dekolonizacijo ter tretiranje nosu ter za splošno dekolonizacijo telesa. Z izdelkom si pomagamo pri sledečih kolonijah: MRSA, VRE IN ESBL.

Izdelek je enostaven za uporabo, nanesete na želene predele, po tretmaju in nanosih pa ni potrebe po izpiranju.

Nanos zaščiti ta predel pred napadom mikrobov, saj nastane primerna zaščitna bariera. Raztopina se lahko uporabi na iritirani ter zelo občutljivi koži obraza.

Uporaba Prontoderm raztopine

Nos:
Nosni preddvor 3x na dan očistite z vatirano palčko, prepojeno s Prontoderm raztopino. Po čiščenju z mazincem v vsako nosnico nanesite Prontoderm Nasal gel in nosnici na rahlo stisnite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Težave s popuščanjem 
Če izbruh besa malega Nerona 'nagradite' spopuščanjem otrokovim zahtevam, ste v nevarnosti, da v njegovih možganih utrdite razdražljiv sistem za bes. Že sama izkušnja besa - brez sposobnosti za logično razmišljanje - lahko namreč povzroči, da postane bes del osebnosti vašega otroka." 

Nekateri otroci, ki so doživljali izbruh besa malega Nerona, pa se starši nanj niso primerno odzvali, ne zmagujejo v bitkah samo pri starosti dveh let, temveč tudi še pri šestih, osmih, desetih letih. Odrastejo v ustrahovalce, ki hlepijo po oblasti in so prepričani, da mora biti v službi in doma vse tako, kot želijo oni. Takšni ljudje so zaostali v razvoju - so dveletni mali Neroni v odraslem telesu - in lahko zelo zagrenijo življenje ljudi, ki morajo živeti ali delati z njimi. 
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Braun Braun
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja