Raucosan Aqua vodoodporni obliži, 16 obližev

<strong>Raucosan Aqua vodoodporni obliži so visoko kvalitetni obliži, ki odbijajo vlago.<br></strong> Raucosan Aqua vodoodporni obliži so visoko kvalitetni obliži, ki odbijajo vlago.
519774 18052

Ocene in mnenja

Opis

Raucosan Aqua vodoodporni obliži so visoko kvalitetni obliži, ki odbijajo vlago.

Kadar ne bi želeli, da vlaga pride v kontakt z rano potem uporabite visoko kvalitetne obliže Raucosan, ki rano učinkovito zaščitite pred pronicanjem vlage.

Zaščituite vašo rano pred vodo z Raucosan sanitetnimi obliži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odstranitev maternice

Preden se odločite za odstranitev maternice ali histerektomijo, se morate pozanimati, kakšne so posledice in stranski učinki posega, saj jih pogosto premalo poudarjajo. Če pa vas zdravnikava razlaga ne prepriča o nujnosti posega, si pridobite še drugo mnenje. Navsezadnje je odločitev vaša.

• Če ne odstranijo jajčnikav, je izguba spolnega poželenja redka. Pogosteje se pojavi, če odstranijo tudi jajčnike. V takšnih primerih lahko pomagajo nadomestno hormonsko zdravljenje in testosteron ski vsadki.

• Nekatere ženske po histerektomiji težje dosežejo orgazem. Živčni končiči v materničnem vratu so lahko pomembni pri spolnem uzitko, zato se pozanimajte, ali je izvedljivo, da vam pri odstranitvi maternice ne odstranijo materničnega vratu. Izostanek poželenja je lahko tudi čustveno pogojen, če se ženski zdi, da je zaradi odstranitve maternice izgubila svojo ženskost.

• Nekatere ženske po odstranitvi maternice trpijo zaradi depresije, zlasti ženske, ki niso bile prepričane o nujnosti posega. Pojavlja pa se tudi pri ženskah, ki na začetku niso poskusi le zdravljenja z zdravili oziroma se niso predhodno posvetovale o drugih možnostih zdravljenja ali pridobile drugega mnenja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rauscher Rauscher
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov