x
Vse kategorije
RegulatPro Hyaluron anti-age napitek, 20 x 20 mL ali AKCIJA
RegulatPro Hyaluron anti-age napitek, 20 x 20 mL ali AKCIJA
Oceni izdelek in zasluži
4.0 2

RegulatPro Hyaluron anti-age napitek, 20 x 20 mL ali AKCIJA

Proizvajalec: Enzympro

RegulatPro Hyaluron anti-age napitek je inovativno prehransko dopolnilo v obliki 20 stekleničk tekočine, katerih osnova je Regulat.

Cena: 60,79 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Sestavinaaskorbinska kislina
Vsebujec vitamin

STATISTIKA IZDELKA 🔥

Zaloga🔥NIZKA
Prodani proizvodi> 200 (do danes)
Zanimanje41 strank/dan
Popularnost Popularen izdelek / Recenzije (0)

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Marina*** | 3. 09. 2019 21:29
Ocena Regulat beauty lifting serum
Z Regulat beauty lifting serumom sem zelo zadovoljna. Tekstura seruma je lahka in moja koža serum dobro sprejema. Hitro se vpija in največji učinek glajenja sem opazila v predelu okoli oči. Pri posameznem nanosu je dovolj par kapljic seruma, tako da uporabljam 30-mililitrsko pakiranje že okrog 2 meseca. Omenjeni izdelek bom še uporabljala.
Regulatpro hyaluron anti-age napitek nisem jemala dovolj dolgo, da bi opazila večje spremembe. Posamezno pakiranje zadostuje za 20 dni. Če bi bil napitek cenejši, bi nadaljevala z uporabo in preverila, kakšni so učinki pri redni dolgoročni uporabi.

Opis

RegulatPro Hyaluron anti-age napitek je inovativno prehransko dopolnilo v obliki 20 stekleničk tekočine, katerih osnova je Regulat.

Prehransko dopolnilo je tako narejeno iz silicija v povsem naravni obliki, biotina, cinka, bakrovih ioniov, C vitamina  ali askorbinske kisline ter hialuronske kisline, povsem veganskega izvora.

Sestavine prehranskega dopolnila in delovanje le-teh

Cink - je pomembna sestavina prehranskega dodatka, saj pripomore k regeneraciji organizma, splošnemu dobremu počutju, prispeva pa tudi k zdravju las, lasišča, kože

C vitamin - ali askorbinska kislina je pomemben vitamin, ki lajša utrujenost organizma, predvsem pa tudi njegovo izčrpanost, pripomore in sodeluje tudi v procesu nastajanja kolagena. C vitmain je pomemben pri absorbciji železa

Baker - ioni bakra so izrednega pomena, saj prav tako pospešujejo pretvorbo in transportiranje železa, med drugim pa prav tako pospešujejo normalizacijo pigmentacije, prijetno obarvajo lase ter celo prispevajo k ohranjanju tkivnih veziv v popolni kondiciji.

RegulatPro Hyaluron napitek pa je obogaten tudi s hialuronsko kislino, ki je telesu povsem naravna snov, le sčasoma in s staranjem se njena koncentracija počasi zmanjšuje. Tako je koncentracija hialuronske kisline sčasom zmeraj nižja, saj je produkcija tekom staranja vedno bolj upočasnjena.

Uporaba RegulatPro Hyaluron anti-age napitka

Na voljo je 20 stekleničk napitka s hialuronsko kislino. Vsak dan zaužijte po eno stekleničko, kar sutreza 20 mL RegulatPro Hyaluron tekočine in sicer kadarkoli tekom dneva - zjutraj, zvečera ali med jedjo.

Da bi bila efektivnost prehranskega dopolnila kar se da visoka je priporočeno, da izdelek jemljete vsaj 2 meseca, pri čemer lahko tretma z Regulatom vedno ponovite.

Da bi ohranili pozitivne učinke delovanja hialuronske kisline, priporočamo neprekinjeno odmerjanje prehranskega dopolnila vsakih 2 do 3 dni oz. vsak dan, če je potrebno. Izdelek lahko uporablate po potrebi celo neprekinjeno.

Povprečne informacije o hranilni vrednosti na 20 ml (dnevni odmerek)

biotin45 μg 90% *
Vitamin C18 mg 23% *
baker0,25 mg 25% *
cink4,6 mg 46% *

* Pokritje dnevnih zahtev kot odstotek referenčne količine za dnevni vnos

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

"Vem da moram ostati mirna."
Vaša naloga je, da otroka čustveno uravnovešate. Pomagati mu morate pri spoprijemanju z njegovo neobvladljivo čustveno intenzivnostjo, da bo zanj postala znosna. Ko to počenjate, mu pomagate ustvariti povezave in sisteme v njegovih možganih, ki mu bodo čez čas omogočili, da bo to lahko počel sam. Le otroci niso bili deležni učinkovitega čustvenega uravnovešanja, jim je pozneje v življenju zelo težko.
Hrana za boljšo voljo
Nekatere najpomembnejše kemične snovi, ki vplivajo na čustva, dobimo s hrano, ki jo jemo. Če jemo določena živila, nekaterim drugim pa se izogibamo, lahko uravnavama ali izboljšamo svoje počutje, tako telesno kot čustveno. Tudi z rednimi obroki lahko vplivamo na razpoloženje in dobro počutje.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Sestavinaaskorbinska kislina
Vsebujec vitamin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.