RegulatPro Hyaluron anti-age napitek, 20 x 20 mL ali AKCIJA

RegulatPro Hyaluron anti-age napitek je inovativno prehransko dopolnilo v obliki 20 stekleničk tekočine, katerih osnova je Regulat.

6334 6334
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Marina **** 3. 09. 2019 21:29
Z Regulat beauty lifting serumom sem zelo zadovoljna. Tekstura seruma je lahka in moja koža serum do... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

RegulatPro Hyaluron anti-age napitek je inovativno prehransko dopolnilo v obliki 20 stekleničk tekočine, katerih osnova je Regulat.

Prehransko dopolnilo je tako narejeno iz silicija v povsem naravni obliki, biotina, cinka, bakrovih ioniov, C vitamina  ali askorbinske kisline ter hialuronske kisline, povsem veganskega izvora.

Sestavine prehranskega dopolnila in delovanje le-teh

Cink - je pomembna sestavina prehranskega dodatka, saj pripomore k regeneraciji organizma, splošnemu dobremu počutju, prispeva pa tudi k zdravju las, lasišča, kože

C vitamin - ali askorbinska kislina je pomemben vitamin, ki lajša utrujenost organizma, predvsem pa tudi njegovo izčrpanost, pripomore in sodeluje tudi v procesu nastajanja kolagena. C vitmain je pomemben pri absorbciji železa

Baker - ioni bakra so izrednega pomena, saj prav tako pospešujejo pretvorbo in transportiranje železa, med drugim pa prav tako pospešujejo normalizacijo pigmentacije, prijetno obarvajo lase ter celo prispevajo k ohranjanju tkivnih veziv v popolni kondiciji.

RegulatPro Hyaluron napitek pa je obogaten tudi s hialuronsko kislino, ki je telesu povsem naravna snov, le sčasoma in s staranjem se njena koncentracija počasi zmanjšuje. Tako je koncentracija hialuronske kisline sčasom zmeraj nižja, saj je produkcija tekom staranja vedno bolj upočasnjena.

Uporaba RegulatPro Hyaluron anti-age napitka

Na voljo je 20 stekleničk napitka s hialuronsko kislino. Vsak dan zaužijte po eno stekleničko, kar sutreza 20 mL RegulatPro Hyaluron tekočine in sicer kadarkoli tekom dneva - zjutraj, zvečera ali med jedjo.

Da bi bila efektivnost prehranskega dopolnila kar se da visoka je priporočeno, da izdelek jemljete vsaj 2 meseca, pri čemer lahko tretma z Regulatom vedno ponovite.

Da bi ohranili pozitivne učinke delovanja hialuronske kisline, priporočamo neprekinjeno odmerjanje prehranskega dopolnila vsakih 2 do 3 dni oz. vsak dan, če je potrebno. Izdelek lahko uporablate po potrebi celo neprekinjeno.

Povprečne informacije o hranilni vrednosti na 20 ml (dnevni odmerek)

biotin 45 μg 90% *
Vitamin C 18 mg 23% *
baker 0,25 mg 25% *
cink 4,6 mg 46% *

* Pokritje dnevnih zahtev kot odstotek referenčne količine za dnevni vnos

Priloge

Sestavine

voda, REGULATESSENZ. - Kaskadno fermentiran koncentrat (Iz vode, limon, fig, datljev, orehov, soje, čebule, kokosa, rastlinskega glicerina, zelene, mungo kalčkov, izvlečka acerole (17,5% vitamin C) 1,14%, artičok, graha, prosa, začimbne mešanica, kurkume, žafrana), koncentrat sliv, koncentrat hrušk, ekstrakt preslice 1%, L-askorbinska kislina 0,375%, cinkov glukonat 0,185%, hialuronska kislina 0,15% bakrov sulfat 0,0049%, D-biotin 0,00025%.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

"Vem da moram ostati mirna."
Vaša naloga je, da otroka čustveno uravnovešate. Pomagati mu morate pri spoprijemanju z njegovo neobvladljivo čustveno intenzivnostjo, da bo zanj postala znosna. Ko to počenjate, mu pomagate ustvariti povezave in sisteme v njegovih možganih, ki mu bodo čez čas omogočili, da bo to lahko počel sam. Le otroci niso bili deležni učinkovitega čustvenega uravnovešanja, jim je pozneje v življenju zelo težko.
Hrana za boljšo voljo
Nekatere najpomembnejše kemične snovi, ki vplivajo na čustva, dobimo s hrano, ki jo jemo. Če jemo določena živila, nekaterim drugim pa se izogibamo, lahko uravnavama ali izboljšamo svoje počutje, tako telesno kot čustveno. Tudi z rednimi obroki lahko vplivamo na razpoloženje in dobro počutje.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enzympro Enzympro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov