Ice power hladilna obloga, 1 obloga

Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo. Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo.
551490 1166

Ocene in mnenja

Opis

Slika ja simbolična.

    * Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku. Lahko jo tudi     segrejemo v vroči kopeli ali mikrovalovni pečici in jo uporabljamo kot grelec.

    * Oblogo, ki vsebuje gel, ohladite v hladilniku ali zmrzovalniku. Gibljiva ostane do -27°C.

    * Lepo se prilega vsem delom telesa.

    * Najboljše rezultate boste dosegli, če boste na obolelo mesto nanesli za 10 minut, vendar pa     med kožo in hladilno oblogo namestite brisačo, s čimer boste preprečili ozebline.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihanje

Most med dušo in telesom
Stres in naglica vplivata na dihanje tako, da se bronhiji razširijo in da je dihanje globlje in hitrejše. Ko ste mirni in sproščeni, se bronhiji skrčijo, dihanje pa postane mirnejše in enakomernejše. Tako je na podlagi ritma dihanja mogoče zaznati ·stanje duha: zehate, ko vam je dolgčas, če pa jokate, vas preplavljajo čustva, ki jih izražate z načinom dihanja. Smejite se od sreče, ko pa ležite na poletnem travniku, dihate mirno in enakomerno. Zaradi smrtnega strahu vam zastane dih - nezavedno zaustavite dih in pustite mislim čas, da situacijo bliskovito zaznajo, in se nato nanjo primerno odzovete. Če se situacija v naslednjem trenutku izkaže za nedolžno, spet lažje zadihate.

Dihanje seveda ni le samodejen in prisilni stalni postopek, temveč ga lahko s pomočjo volje spreminjate - lahko zadržite dih in merite čas, kako dolgo lahko zdržite brez dihanja. S pomočjo zadržujočega diha, ki ga babica porodnici priporoči, lahko porodnice uravnavajo popadek, s čimer dajejo tkivu rodil čas, da postane mehko in voljno za porod. Kadar začutite potrebo po jokanju, pa tega ne želite storiti, začutite v grlu cmok, dihate pa zelo plitko; to vam omogoči, da zadržite solze. Zadostuje en globok vzdihljaj in ihtenje bo privrelo iz vas. Tako ste sposobni s pomočjo zavedajočih se sprememb dihanja vplivati na telesne funkcije pa tudi na občutke.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ice power Ice power
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja