Rio Scanning Laser 60x laserski epilator, 1 set

<strong>Rio Scanning Laser 60x laserski epilator je izredno napredna aparatura, ki je namenjena odstranjevanju neprietnih dlačic s površine telesa. <br></strong> Rio Scanning Laser 60x laserski epilator je izredno napredna aparatura, ki je namenjena odstranjevanju neprietnih dlačic s površine telesa.
15320 15320
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Rio Scanning Laser 60x laserski epilator je izredno napredna aparatura, ki je namenjena odstranjevanju neprietnih dlačic s površine telesa.

Z laserjem odstranjujemo dlačice, ki se nahajajo na predelih nog, rok, na podpazdušnem predelu, na predelu bikinija in na obrazu.

Laser deluje tako, da laserski žarek uniči sam koren dlake, kar preprečuje nadalnjo rast dlake.

Deluje na dva načina in sicer:
- tretma posamične dlačice
- tretman večjega z dlakami poraščenega območja

Pri drugem načinu hitrejšega tretmaja je mogoče tretirati kar do 60 dlak hkrati - uničevanje toliko dlak hkrati je zmožen le najbolj napreden laserski epilator. Dokazano pa je celo, da z zaviralnim vplivom na rast dlak delije podobno tudi na okolišnje dlake.

Izdelek Rio Scanning Laser 60x se lahko uporablja doma ali pa je primeren tudi za profesionalno uporabo.

Rio Scanning Laser 60x deluje tako, da s svojim laserskim žarkom ustrezne intenzitete trajno uniči korenino dlake. Laser deluje pri valovni dolžini 808 nanometrov, ki jih koža enostavno prepušča. Laserski žarek se usmerja ciljano na folikule dlake, ki vsebuje melanin, ki pa lasersko svetlobo vpije. Vročina ki lokalno nastane v tem predelu, ki je obogaten z melaninom povzroči poškodbo celic, ki so potrebne za rast dlak, zato korenina dlake odmre.
V kolikor je intenziteta laserskega žarka zadosti intenzivna korenina dlake tudi permanentno propade.

Trajni učinek epilacije je dosežen z več tretmaji - optimalno je to 6 tretmajev (vsak tretma pa naj bo 1x v obdobju enega meseca)

Predpriprave na lasersko odstranjevanje dlak niso potrebne. Potrebno je le poskrbeti za predhodno higieno kože. Lasersko odstranjevanje dlak je najbolj primerno takrat, ko je koža čim bolj bleda.

Ustrezna dolžina dlak, ki omogoča najboljšo epilacijo je v intervalu 1 do 3 mm. Daljše ali krajše dlake ne omogočajo normalnega dela z laserjem in uspešnih rezultatov. Po tretmaju z Rio Scanning Laser 60x sistemom je koža ponavadi nespremenjena, od časa do časa pa je lahko rahlo pordela, kar je povsem običajno.

Po tretmaju z laserjem se vsaj 1 teden izogibajte intenzivnega sončenja ter umetnega temnjenja kože. Če kožo sicer izpostalvjate sončnim žarkom, le-to intenzivno zaščitite pred delovanjem močnih UV žarkov.

V kolikor se bolje počutite lahko na kožo po tretmaju nanesete prijetno hladilno kremo, ki ne vsebuje arom in drugih snovi, ki bi dražile kožno povrhnjico.  Če tretirate kožo podpazdušnega predela po tretmaju ne nanašajte antiperspirantov in drugih parfumskih kozmetičnih deodorantov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikor Medikor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja