Rodger aparat proti nočnemu močenju postelje ali SET + rezervni deli

Roger aparat proti nočnemu močenju postelje je namenjen uspešnemu tretmaju močenja vašega otroka traja od nekaj tednov pa tudi do nekaj mesecev.

526738 8138
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Pozor! v spustnem seznamu izbirajte med sledečimi možnostmi za nakup:

  • Samo aparat
  • 1x aparat + 2x Rodger hlačke velikost 164
  • 1x aparat + 2x Rodger hlačke velikost 188
  • oddajnik Rodger

Roger aparat proti nočnemu močenju postelje je namenjen uspešnemu preprečevanju močenja vašega otroka traja od nekaj tednov pa tudi do nekaj mesecev.

Rodger Wireless aparat za namene preprečevanje močenja postelje je popolna, enostavna rešitev za vašega otroka, ki ga teži problem močenja postelje. Nošenje Roger sistema je enostavno, neobremenjujoče, otroka ne bo motilo med spancem.

Roger aparat proti močenju komunicira s klačkami, ki so povezane s priročnim senzorjem. V primeru, da otrok hlačke zmoči, se spremeni prevodnost senzorja in to spremebo senzor javi sprejemni enoti, ki je v vtičnici.

Alarm namestimo v vtičnico, ki naj bo ustrezno oddaljena od otroške glave. Sprejemniko omogoča nastavitev 8 različnih alarmnih tipov, ki jih nastavljate po želji. Odajnik je vodoodporne zasnove ter se pričrvsti s priročno sponko na Rodger spodnjice.

Roger hlačke so dobavljive posebej in niso del tega kompleta.

Rodger hlačke & aparat - preizkus

Pripravite si skodelico z mlačno vodo v kateri raztopite nekaj soli. Tako boste poustvarili približek urina. Priključite enoto v vtičnico ter senzor nakar kanite par kapljic tako pripralvjene slane raztopine na površino hlačk.

Poskrbite, da je glasnost na sprejemniku ustrezna in da ne bo nobenih predmetov ali materialov, ki blokirajo pot glasu do otroškega ušesa. Potrebno je tudi opozoriti, da ima večina otrok zelo visok zvočni prag, zato je predraljenje lahko izredno težavno. V tem primeru naj odrasla oseba asistira in nudi pomoč otroku pri bujenju.

Poraba energije v oddajniku je minimalna, saj seporablja le takrat, ko detektor zaznava vlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

JuuI: »Kako dolgo že živite vsi skupaj, vas šest?«

Mama: »Dve leti. Vem, da imava krasne otroke, vsak otrok zna poskrbeti zase, za šolske zadeve in podobno, tu so res zelo, zelo odgovorni. Toda takoj ko gre za skupnost, nič več ne deluje tako, kot bi moralo. In potem nastane doma popolni kaos. V kuhinji potem sploh ne morem več delati, ne morem kuhati. Najprej mora nekdo vzpostaviti red, udariti po mizi. In tu smo že pri bistvu problema. Pomembno se mi zdi, in to tudi zahtevam, da najmanj enkrat na dan skupaj jemo. Če bi bilo po njihovo, tega sploh ne bi bilo več. V sak bi si pripravil svoj obrok in se nato zavlekel v svojo sobo. Se umaknil.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede