Rodger hlačke proti nočnemu močenju postelje

Rodger hlačke proti nočnemu močenju postelje so namenjene za sočasno uporabo z aparatom Rodger.

8131 8131

Ocene in mnenja

Opis

Rodger hlačke proti nočnemu močenju postelje so namenjene za sočasno uporabo z aparatom Rodger. V setu so hlačke namenjene efektivnemu navajanju na življenje brez pleničk, brez mokrenja postelje.

Rodger hlačke proti nočnemu močenju delujejo le z Rodger aparatom. Alarm proti nočnemu močenju s hlačkami in senzorjem sproži neprijeten alarm, ko se hlačke zmočijo.

Senzor na hlačkah zaznava trenutek, ko se hlačke zmočijo, na to pa otroka opozori alarm, ki se nato zave. Alarm namestimo v vtičnico, oddaljeno od otrokove glave.

Rodger hlačke proti nočnemu močenju pred prvotno uporabo strojno operite, lahko tudi pri temperaturah do 60 stopinj celzija, nakar jih ahko osušite tudi v sušilnem stroju. Rodger hlačke proti nočnemu močenju ne perite z mehčalci ali kakršnimi koli drugimi korozivnimi snovmi.

Z daljšo uporabo hlačk, se na prevodnih elementih lahko nabere umazanija in nečistoče, ki povzročijo zmanjšano občutljivost senzorskih elementov v hlačkah. V takšnem primeru  hlačke namočite raztopino kisa (ena skodelica kisa in dve skodelici vode).

Alarm Rodger Wireless bo zvonil, dokler vi ali vaš otrok ne pritisne na gumb za ponastavitev na stenski enoti sprejemnika. To zahteva od otroka, da se odpravi iz postelje ter izklopi alarm.

Izbira velikosti Rodger hlačk

Pasu (v palcih)    Velikost
21-22 "                  116
22-23 "                  128
23-26 "                  140
26-27 "                  152
27-28 "                  164
27-30 "                  176
32-34 "                  188
34-36 "                  200
36-38 "                  212

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul (mami): »Lahko to morda še malce dopolniš?« Mama: »Zdaj živimo kot sestavljena družina. Opažam, da so bili moji otroci prej zelo odgovorni drug do drugega, pomagali so si in sodelovali pri pripravi obrokov. Zdaj pa je tako, da bi se ob skupnih obrokih najraje usedli za mizo kot v hotelu in dali vse štiri od sebe. V se po načelu: To ni moje področje, ti si pristojna za to. Večkrat sem že slišala:

Saj si vendar ti mama in to je tvoje delo, in tu se že začenja naš konflikt. Res sem mama, vendar nisem služkinja, in tu se potem začnejo moje težave. To ni moj način, nočem streči, želim si, da bi bil vsak odgovoren za svoje ravnanje in bi nekatere stvari naredili tudi prostovoljno. Vendar se to nikoli ne zgodi.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja