RodiCare HairBall pasta za glodalce (kunci, morski prašički), 12 mL

RodiCare HairBall za glodalce je pasta, ki je primerna za odstranjevanje neželenih dlak, ki jih predvem manjši glodalci term orski prašički zaužijejo v primeru intnzivne higiene. RodiCare HairBall za glodalce je pasta, ki je primerna za odstranjevanje neželenih dlak, ki jih predvem manjši glodalci term orski prašički zaužijejo v primeru intnzivne higiene.
548341 16546

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

RodiCare HairBall za glodalce  je pasta, ki je primerna za odstranjevanje neželenih dlak, ki jih predvem manjši glodalci term orski prašički zaužijejo v primeru intnzivne higiene.

RodiCare HairBall pasta za glodalce vsebuje

  • laktulozo: za lajšanje prebave in mehčanje vsebine prebavnega trakta
  • luščine indijskega trpotca: ki pripomore k rednemu odvajanju in lajšanju splošne prebave
  • kamilica: lajša in pomirja prebavni trakt
  • poprova meta ter kumina prebavni trakt intenzivno pomirjajo ter lajšajo prebavne procese

Izdelek z vnosom te paste izboljšuje prebavo ter lajša in pohitri proces izločanja, kar je pri prekomernem vnosu dlake nujno.

Zajci ter druge dlkave živali zelo redno skrbijo za osebno higieno, dlaka, ki jo ob tem zaužijejo pa lahko povzroča številne težave prebavnega trakta.

Delovanje RodiCare HairBall pasteza glodalce

Pasta za kunce in morske prašičke vsebuje luščine indijskega trpotca, ki pripomorejo k olajšanju prebave, nastanku mehkejšega blata ter izboljšanemu peristaltičnemu valovanju. Klobčič dlake v prebavnem sistemu je dobro obložen ter prepojen s tekočino - zato je zdrizast in lašje prehaja prebavni sistem.

Uporaba RodiCare HairBall paste za glodalce

Morski prašiček

Odmerjanje naj ustreza 2 kratnemu odmerku po 1 mL tekom 3-5 dnevnega obdobja

Kunec - pritlikave sorte

Odmerjanje naj ustreza 2 kratnemu odmerku po 1-2 mL tekom 3-5 dnevnega obdobja

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Vse sendviče si pripravljajte s polnozrnatim kruhom

Študija Centra za preprečevanje in nadzor bolezni v Atlanti kaže,
da lahko z uživanjem 32 g vlaknin na dan znižamo CRP za polovico. To boste dosegli tudi, če boste izbirali žita z veliko vlakninami ter fižol, lečo in polnozmate testenine.

Namesto čokoladne ploščice pojejte pest orehov

Orehi vsebujejo veliko vlaknin in »dobrih« omega-3 maščobnih kislin, zato znižujejo ravni CRP in zmanjšujejo tveganje za srce.

Vsak dan si umivajte zobe z zobno ščetko in zobno nitko

 Že majhni žepi bolezni dlesni zvišajo raven vnetja po vsem telesu in povečajo tveganje za srčni infarkt in celo možgansko kap. Študije kažejo, da skrbna nega dlesni z rednim ščetkanjem in uporabo zobne nitke ter dobrim splakovanjem z ustno vodo ni pomembna le za vaš nasmeh, temveč varuje tudi vaš kardiovaskularni sistem.

Pri najmanj vsakem četrtem odraslem telesna nedejavnost in pretirano hranjenje privedeta do visokih ravni inzulina - ker poskuša telo prisiliti celice mišic, da vsrkajo krvni sladkor. Nevarnost: visoka raven inzulina v krvnem obtoku lahko podvoji do početveri tveganje za srčni infarkt in možgansko kap. Nove raziskave povezujejo metabolni sindrom - izraz, ki ga zdravniki uporabljajo za neravnovesje inzulina in sorodnih kemičnih snovi v telesu - z 2,5-krat višjim tveganjem za zamašene arterije.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja