Himalaya krema za nego stopal, 75 g

<p>Himalaya krema za nego stopal je namenjena globinski negi razpokane ter grobe kože stopal na petah ter spodnjih delih stopala.</p>

Himalaya krema za nego stopal je namenjena globinski negi razpokane ter grobe kože stopal na petah ter spodnjih delih stopala.

Ocene in mnenja

Opis

Himalaya krema za nego stopal je namenjena globinski negi razpokane ter grobe kože stopal na petah ter spodnjih delih stopala.

Kadar je težava morebitna razpokana, vroča ter utrujena koža na predelu stopal je krema za stopala Himalaya kakor nalašč za nego in regeneracijo kože.

Himalaya krema za nego stopal vsebuje naravna izbrana ter kakovostna ajurvedska zelišča, ki so v kombinaciji kakor nalašč za nego ter odpravljanje vsevrstnih težav v povezavi s stopali vsakega posameznika.

Himalaya krema za nego nog je namenjena učinkoviti negi pa tudi zaščiti kože stopal, poleg naštetega pa nudi tudi stimulativen učinek na nanešene predele.

Uporaba Himalaya kreme

Himalaya kremo za noge uporabljajte le na predhodno očiščenih predelih nog, ki so osušene. Vaša stopala operite ter jih temeljito obrišite, nato na željena ter prizadeta področja nanesite kremo, ki jo temeljito vmasirajte na površino kože nog.

Priporočeno je, da se postopek ponovi do dvakrat dnevno in sicer po jutranji in večerni prhi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Himalaya Herbals Himalaya Herbals
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede