Rodicare Uro sirup za glodalce, kunce in morske prašičke, 20 mL

Rodicare Uro sirup za glodalce, kunce in morske prašičke je primeren za tovrstne živali predvsem zaradi težav, kot so nepolnovredna prehrana, ki pogosto ne vsebuje prav visoke vsebnosti pomembnih mineralov - denimo kalcija in prav tako ne vsebuje zadosti vode. Rodicare Uro sirup za glodalce, kunce in morske prašičke je primeren za tovrstne živali predvsem zaradi težav, kot so nepolnovredna prehrana, ki pogosto ne vsebuje prav visoke vsebnosti pomembnih mineralov - denimo kalcija in prav tako ne vsebuje zadosti vode.
920045 14480

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Rodicare Uro sirup za glodalce, kunce in morske prašičke je primeren za tovrstne živali predvsem zaradi težav, kot so nepolnovredna prehrana, ki pogosto ne vsebuje prav visoke vsebnosti pomembnih mineralov - denimo kalcija in prav tako ne vsebuje zadosti vode. Pogosto je težava že pripravljena krmna mešanica, ki povzroča nenamerno povečevanje kalcija in drugih mineralov v urinu, posledično pa tvorbo sečnih kamnov.

Predvsem umetna prehrana glodalcev redkeje vsebuje ekstrakte zelišč, ki pozitivno vplivajo na konsistenco urina ter redčenje le-tega.

Sestavine Rodicare Uro sirupa

Vitamin A - pripomore k normalizaciji konsistence sluznic, pomemben pa je tudi za dober vid

Glukozamin - tako kot pri človeku je ta komponenta pomembna za normalno funkcijo sklepov in sklepnega hrustanca, ki se pav tako pri živalih ne regenerira pri staranju.

Sladilo - stevija, ki ne obremenjuje pankreasa

Jagode in zelišča, ki pripomorejo k normalizaciji urina in njegove sestave. Brusnice, črni ribez in listje breze dopolnjujejo prehrano z dragocenimi fitonutrienti.

Jemanje tega prehranskega dopolnila je vsekakor smiselno v času, ko so težave z urinskimi kamni signifikante. Izdelka se je mogoče poslužiti tudi v primeru zapletov s sečili.

Odmerjanje izdelka Rodicare Uro sirup

Sirup lahko aplicirate direktno v gobček, oralno ali pa ga zmešate v prehrano domače živali. Pred uporabo izdelek dobro pretresite, daljša uporaba sirupa pa lahko povzroči morebitno razbarvanje urina.

Odmerjanje: odmerite 2-3 krat dnevno in sicer ne glede na samo težo živali.

Pritlikavi hrčki

0,05-0,1 ml;

Činčila, degu, hrček

0,15-0,2 ml;

Morski prašiček, pritlikavi kunec

0,25-0,3 ml; kunci 0,35-0,6 ml.

Da bi bilo okrevanje kar se da hitro in tudi nasploh, da skrbite za ustrezno zdravje vašega hišnega ljubljenca poskrbite, da bo na voljo vedno ustrezna količina sveže pitne vode.

Priporočljivo obdobje uporabe 6-8 tednov, pri čemer lahko kuro tudi ponovite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov