x
Vse kategorije
Rosidal soft, povoj iz poliuretanske pene, 10cm x 0,4cm x 2,5m, 2 kom.
Rosidal soft, povoj iz poliuretanske pene, 10cm x 0,4cm x 2,5m, 2 kom.
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Rosidal soft, povoj iz poliuretanske pene, 10cm x 0,4cm x 2,5m, 2 kom.

Proizvajalec: Lohmann rauscher
Povoj iz poliuretanske pene, elastičen, bele barve.
Cena: 17,10 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka povoj

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

Povoj iz 100% poliuretanske pene, elastičen, bele barve lahko služi kot zaščita pred mehanskimi udarci, uravnava pritiski vzdolž okončine ter predstavlja 3% kompresije. Povoj se uporablja v kombinaciji oz. se ga namesti pod kratkoelastičnim povojem Rosidal K  (Rosidal SYS). Koži prijazen, ne vsebuje lateksa, možna sterilizacija (A121°C, A134°C).
Debelina povoja je 2mm.
 
Jakost in uporabnost povoja je en mesec in pol. Priporočena temperatura pranja je 40-60°C ob uporabi običajnega pralnega sredstva. Pri izredni umazaniji (v primeru močne sekrecije) je dovoljeno pranje pri 95°C. Povoj položite v razvitem stanju v pralno vrečko ter jo vstavite v boben pralnega stroja. Po pranju razviti povoj posušite-lahko tudi v sušilnem stroju. Možne barvne spremembe ne vplivajo na funkcijo povoja. 

Priloge

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen - tip 2

Odločitve s pomočjo zdravnika
Zdravila:
Inzulin. Če je bolezen že tako napredovala, da je prišlo do velikega pomanjkanja inzulina, se je treba osrediniti na inzulinsko terapijo. Pomanjkanje inzulina se pokaže s tem, da zdravila prenehajo delovati dovolj učinkovito: vrednost sladkorja v krvi in vrednost HbA 1 c sta povišani. Veliko strokovnjakov pri inzulinski terapiji predlaga tudi preparat metformin, ker se s tem še poveča učinek inzulina. Na trgu pa naj bi se leta 2006 pojavil tudi nov, inhalativen inzulin, pri katerem bolnik namesto običajne injekcije trikrat dnevno pred obrokom inhalira na enakomerne dele porazdeljen, zelo fin in suh prah s posebnim inhalatorjem. Inzulin nato vstopi v telo prek pljučnih mehurčkov in začne učinkovati že po nekaj minutah.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka povoj

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.