Rosidal soft, povoj iz poliuretanske pene, 10cm x 0,4cm x 2,5m, 2 kom.

Povoj iz poliuretanske pene, elastičen, bele barve. Povoj iz poliuretanske pene, elastičen, bele barve.
9596 9596

Ocene in mnenja

Opis

Povoj iz 100% poliuretanske pene, elastičen, bele barve lahko služi kot zaščita pred mehanskimi udarci, uravnava pritiski vzdolž okončine ter predstavlja 3% kompresije. Povoj se uporablja v kombinaciji oz. se ga namesti pod kratkoelastičnim povojem Rosidal K  (Rosidal SYS). Koži prijazen, ne vsebuje lateksa, možna sterilizacija (A121°C, A134°C).
Debelina povoja je 2mm.

Jakost in uporabnost povoja je en mesec in pol. Priporočena temperatura pranja je 40-60°C ob uporabi običajnega pralnega sredstva. Pri izredni umazaniji (v primeru močne sekrecije) je dovoljeno pranje pri 95°C. Povoj položite v razvitem stanju v pralno vrečko ter jo vstavite v boben pralnega stroja. Po pranju razviti povoj posušite-lahko tudi v sušilnem stroju. Možne barvne spremembe ne vplivajo na funkcijo povoja. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen - tip 2

Odločitve s pomočjo zdravnika
Zdravila:
Inzulin. Če je bolezen že tako napredovala, da je prišlo do velikega pomanjkanja inzulina, se je treba osrediniti na inzulinsko terapijo. Pomanjkanje inzulina se pokaže s tem, da zdravila prenehajo delovati dovolj učinkovito: vrednost sladkorja v krvi in vrednost HbA 1 c sta povišani. Veliko strokovnjakov pri inzulinski terapiji predlaga tudi preparat metformin, ker se s tem še poveča učinek inzulina. Na trgu pa naj bi se leta 2006 pojavil tudi nov, inhalativen inzulin, pri katerem bolnik namesto običajne injekcije trikrat dnevno pred obrokom inhalira na enakomerne dele porazdeljen, zelo fin in suh prah s posebnim inhalatorjem. Inzulin nato vstopi v telo prek pljučnih mehurčkov in začne učinkovati že po nekaj minutah.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lohmann rauscher Lohmann rauscher
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja