Salvit vitamin C + Cink, 60 žele bonbonov

<p><strong>Salvit Vitamin C + Cink žele bonboni so inovativen prehranski dodatek, ki je primeren za va&scaron;e nadobudneže. Izdelek vsebuje sladkorje, aromatiziran je z aromo po limoni. </strong></p>

Salvit Vitamin C + Cink žele bonboni so inovativen prehranski dodatek, ki je primeren za vaše nadobudneže. Izdelek vsebuje sladkorje, aromatiziran je z aromo po limoni.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
5+ 8,49 €
518298 22681

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 10. 05. 2016 02:00
Super zadeva...preizkušeno Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Salvit Vitamin C + Cink žele bonboni so inovativen prehranski dodatek, ki je primeren za vaše nadobudneže. Izdelek vsebuje sladkorje, aromatiziran je z aromo po limoni.

Salvit Vitamin C + Cink želejčki so narejeni tako, da jih bodo vaši otroci naravnost oboževali. Vsak žele bombonček tako vsebuje vitamin C ali askorbinsko kislino ter cink v obliki cinkovega sulfata.

Cink - spada med pomembne mikro elemente, njegova zadostna količina uravna delovanje in ima pomembno vlogo pri delovanju samega imunskega sistema.

Vitamin C - ima prav tako pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zagotavljanju in ohranjanju številnih procesov v organuzmu.

Uporaba ter odmerjanje Salvit Vitamin C + Cink želejčkov

Predlagamo redno odmerjanje prehranskega dopolnila, predvsem v hladnejših obdobjih leta. Prehransko dopolnilo je primerno za otroke od tretjega leta starosti naprej, ko se otrok ženauči pravilno požirati bonbončke.

Otroci, starejši od 3 let:
Odmerite maksimalno dva želejčka preko celotnega dne - najbolje med obrokom.

Odrasli:
Odmerite po dva želejčka na dan, med obrokom

Jemanje ustreznih priporočenih odmerkov omogoča delno zadostitev potreb človeškega organizma po vitaminu C (PDV = 75 %) ter cinku (PDV = 50 %).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Salvit Salvit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede