Sanatos med, 85 mL

<p>Lipov med, z dodatkom akacije, lucerne, boraga in 100% eteričnih olj pomaranče.</p>

Lipov med, z dodatkom akacije, lucerne, boraga in 100% eteričnih olj pomaranče.

2022-05-09 14,97 €
567183 3917

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Lipov med z dodatkom akacije, lucerne (ima veliko mineralov), boraga in 100% eteričnih olj pomaranče ter evkaliptusa.

Sanatos medeni pripravek je zelo prijetnega okusa, učinek delovanja mešanice zelišč pa preizkusite sami.

Zelo primeren tudi za otroke.

Način uporabe Sanatos medu

Jemljemo večkrat na dan, pol čajne žličke. Pred uporabo premešamo. Za vso družino. Vse sestavine so biološko in biodinamično pridelane.

Vsebina

85 ml.

Poskusite tudi Sanatos v spraju.

Med je mešanica številnih regenerativnih in prijaznih sestavin. Med je obogaten z vitamini in mineralnimi snovmi, s pridom ga uporabite kot dodatek čajem, kavi in drugim napitkom, ki jih želite sladkati. V zimskem času dodajajte Sanatos aromatičen med.

SANATOS BIO BALZAMIČEN MED,  med pridobljen po pravilih biološkega čebelarjenja in 100% čista eterična olja. Uporaba: pol čajne žličke nekajkrat na dan, v navadnem ali zeliščnem čaju. Premešajte pred uporabo.

Izvor: EU agrikultura (99,85%), agrikultura izven EU (0,15%). Sestavine: temni med s cvetov na hribih Toskane (99,4%), dodani okusi: 100% čista eterična olja pomaranče*, evkaliptusa, izopa**, limone*, mete*, poprove mete**, mirte in timijana. Sestavine iz kontrolirane *biološke pridelave, ** biodinamične pridelave. Hranite na temnem in suhem. Prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Povprečna vrednost na 100 g izdelka: energijska vrednost: 340 Kcal/1428 Kj, voda 16,6 g, beljakovine 0,1 g, lipidi (maščobe) 2,5g, ogljikovi hidrati 79,9 g.

 

PREHRANSKA VREDNOST

(na 100 g izdelka)

Energetska vrednost

340

Kcal

 

1428

Kj

VODA

16,6

g

BELJAKOVINE

0,1

g

MAŠČOBE

2,5

g

OGLJIKOVI HIDRATI

79,9

g

 

 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Razvijanje socialnih spretnosti
Če se želimo dobro razumeti z ljudmi, moramo biti socialno inteligentni, vendar pa socialna inteligenca nima ničesar opraviti z bistrost jo. Veliko zelo bistrih ljudi je socialno precej neinteligentnih, zato težko sodelujejo v tehtnem pogovoru, ne znajo dobro poslušati in ne morejo splesti trajnejših prijateljskih vezi.

Pri socialni inteligenci je odločilna dovzetnost za čustvena sporočila drugih. Raziskave kažejo, da imajo enajstletniki, ki se dobro odzivajo na občutja drugega otroka, zelo verjetno starše, ki so se dobro odzivali na njihova občutja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja