Santasapina sirup iz smrekovih vršičkov, 200 mL

<p>Sirup Santasapina je povsem naravno prehransko dopolnilo, ki se ga pridobiva iz svežih vr&scaron;ičkov navadne smreke. Dodan pa mu je tudi naraven stisnjeni sok. Sirup iz svežih borovih (smrekovih) poganjkov. Le Santasapina Junior pa je sirup, ki je primeren tudi za otroke.</p>

Sirup Santasapina je povsem naravno prehransko dopolnilo, ki se ga pridobiva iz svežih vršičkov navadne smreke. Dodan pa mu je tudi naraven stisnjeni sok. Sirup iz svežih borovih (smrekovih) poganjkov. Le Santasapina Junior pa je sirup, ki je primeren tudi za otroke.

558532 1835

Ocene in mnenja

Opis

Sirup Santasapina je povsem naravno prehransko dopolnilo, ki se ga pridobiva iz svežih vršičkov navadne smreke. Dodan pa mu je tudi naraven stisnjeni sok.

Prednosti Santasapina sirupa

- sirup prijetnega okusa

- brez laktoze 

- Brez glutena

Vsebuje smolo in eterično olje divje smreke, terpene in tanine. Prav tako vsebuje surovi sladkor, med in koncentrirani sok svežih hrušk.

Proizveden je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

Sirup vsebuje 4 vol.% alkohola, zato za otroke in mladino ni primeren. Za otroke priporočamo uporabo sirupa Santasapina Junior.

Sirup Santasapina je registrirano prehransko dopolnilo.

Smrekovi vršički
Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.

Sestava sirupa s smrekovimi vršički

10 ml sirupa Santasapina vsebuje: 2,8 g stisnjenega soka in izvlečka iz 2,8 g svežih smrekovih vršičkov, 4,8 g rjavega sladkorja (Saccharum crudum), 3,1 g medu (Mel conc.), 3,1 g zgoščenega hruškovega sirupa (Pyri comm.: Succus conc.). Santasapina sirup vsebuje približno 4 vol.% alkohola.

Odmerjanje in navodila za uporabo

Odrasli 15 ml, 2 do 4-krat na dan. Najbolje je, da ga vzamete pred jedjo.

Ker sirup vsebuje tudi 4 % alkohola, ni primeren za otroke in mladosntike.

Posebna opozorila:

Sirupa ne uporabljajte v primeru, da trpite za poznano alergijo na kaero koli izmed sestavin tega sirupa. Prav tako ne uporalbjajte sirupa, če ste noseči ali mislite, da ste noseči in še nosečnosti niste potrdili. Sirup namreč vsebuje alkohol, zato uživanje le-tega ni primerno za katero koli izmed naštetih skupin ljudi.

Ne uporabljajte v primeru bronhialne astme in visokega kašlja ali če ste alergični ali občutljivi na proizvode, pridobljene iz čebel.

Če simptomi ostanejo ali se poslabšajo, se posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte pri temperaturi pod 30 ° C (87 ° F).

Ne uporabljajte, če je varnostna kapica pokvarjena. Hranite izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Angina

Kako angina vpliva na vaše življenje?
Visoka temperatura in mrzlica, bolečine v mišicah in sklepih ter pri požiranju neugodno vplivajo na kakovost bolnikovega življenja, kar pa na srečo traja le kratek čas. Trajanje nezmožnosti za delo je zelo odvisno od vrste dela, ki ga opravljate. Za težja telesna dela se svetuje vsaj 10 dni okrevanja. Na čas okrevanja vpliva tudi, kako hitro ste se začeli zdraviti. Prej ko ste se začeli zdraviti, prej boste zdravi in tudi zapletov bo manj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja