Saphir pila za nohte

Saphir pila za nohte je koničaste oblike in ima ročaj iz umetne mase. Saphir pila za nohte je koničaste oblike in ima ročaj iz umetne mase.
2021-06-02 5,81 €
9126 9126

Ocene in mnenja

Opis

Saphir pila za nohte je koničaste oblike in ima ročaj iz umetne mase.

Dolžina: 17, 4 cm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Pomarančna raca z zeljem
SESTAVINE IN PRIPRAVA

2 pomaranči, glavica rdečega zelja (800 g), 2 kosa račjih prsi (600 g), sol in poper, žlica repičnega olja, 1/41 pomarančnega soka, 1-2 žlički pomarančne marmelade, 1/8 l instantne kokošje juhe

1. Pečico segrej te na 80 stopinj. Pomaranči docela olupi te, razpolovite in odstranite tudi belo kožo. Zrežite ju na ploščice, sok pa prestrezite. Rdeče zelje operite in na drobno naribajte.

2. Račje prsi natrite s soljo in poprom. V ponvi segrej te olje in na njem prsi popecite z vseh strani. Nato jih na strani s kožo na srednje močnem ognju pražite približno 7 minut, da se maščoba stopi in koža porjavi. Pomaranči razporedite v ognjevarno posodo, nanje naložite račje prsi in jih pokapljajte s sokom, izcejenim iz njih. Na sredini pečice pecite 2 uri.

3. Pečenkin o mast odlijte v kozico in račje prsi spet vrnite v pečico. Na maščobi zduši te zelje, posolite in popoprajte. Prilijte pomarančni sok in pokrito kuhajte 20 minut, potem pa začinite z marmelado. Račje prsi zreži te na tenke rezine in naložite na pomarančne rezine. Kokošjo juho zlijte v ponev, razredčite sok, nastal pri pečenju, začinite in oblijte meso. Zraven postrezite žličnike ali krompirjeve cmoke.

Nasvet

Previdno! Raca je v ponvi hitro pretemna, še preden se maščoba scvre. Pecite jo na zmernem ognju.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja