Sebamed Anti-Dry Soft emulzija za umivanje, 200 mL

Sebamed Anti-Dry Soft emulzija za umivanje je inovativna kozmetična formula, namenjena čiščenju kože telesa, pomirjanju ter intenzivnemu vlaženju. Sebamed Anti-Dry Soft emulzija za umivanje je inovativna kozmetična formula, namenjena čiščenju kože telesa, pomirjanju ter intenzivnemu vlaženju.
455504 13136

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Anti-Dry Soft emulzija za umivanje je inovativna kozmetična formula, namenjena čiščenju kože telesa, pomirjanju ter intenzivnemu vlaženju.

Nežna formula za umivanje je namenjena intenzivnemu čiščenju kože telesa, obogatena je z negovalnim pantenolom, ki pomaga regenerirati kožo tele, zmanjša morebitno zategnjenost in lajša neprijetno draženje kože.

Hranilno vlažilne komponente sprostijo morebitno kožno zategnjenost, jo vlažijo, regenerirajo, ob enem pa nežno čistijo. Posledica je čista, negovana vendar nikakor ne osupena koža telesa.

Prednosti uporabe emulzije

  • izboljšana stopnja hidratacije
  • nadomeščene zaloge lipidno zaščitnih komponent
  • intenzivno čiščenje, regeneracija
  • zmanjšano izhlapevanje vlage
  • hidratiranost kože je zopet v ravnotežju
  • koža telesa je bolj čvrsta in izjemno gladka
  • stopnja hidratacije se izboljša za kar 26 %

Uporaba emulzije Sebamed

Sebamed emulzijo nanesite na dobro ovlaženo kožo - emuzijo v ustezni količini naneste na površino telesa, dobro psenite ter nato umijte s pomočjo vode, ki naj bo prijetno mlačna. Za optimelne rezultate uporabite še druge Sebamed proizvode, v kolikor je koža ppogosto suha, uporabite predvsem izdelke iz linije Sebamed Anti-Dry.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev iz danke

V zunanjih vozlih lahko pride do strjevanja krvi in pojava tromboziranih hemoroidov. Za razliko od notranjih hemoroidov je to zelo boleče stanje. Pri ljudeh, ki poredko odvajajo trdno blato, lahko ob napenjanju pride do razpoke v sluznici zadnjika. Pri tem nastane sveža krvavitev, vidna kot pas krvi na blatu ali madež na toaletnem papirju. Odvajanje spremlja ostra bolečina, ki navadno traja še razmeroma dolgo časa. Večina razpok se ob skrbi za pravilno prehrano in nego sama zaceli.

Pogost vzrok krvavitve iz danke, posebej pri starejših od 50 let, je divertikuloza. V steni debelega črevesa se pojavljajo izbočenja v obliki vrečk - divertikli.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov