Sebamed Bebe balzam za ustnice, 4.8 g

Sebamed Bebe balzam za ustnice je inovativen nežen rastlinsko negovalni balzam, primeren za vašega otroka. Obogaten je zkomopleksom rastlinskih lipidnih komponent, ki kožo ustnic intenzivno zaščiti, neguje ter ohranja kožo ustnic vašega otroka prijetno mehko in zdravo. Sebamed Bebe balzam za ustnice je inovativen nežen rastlinsko negovalni balzam, primeren za vašega otroka. Obogaten je zkomopleksom rastlinskih lipidnih komponent, ki kožo ustnic intenzivno zaščiti, neguje ter ohranja kožo ustnic vašega otroka prijetno mehko in zdravo.
943541 13150

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe balzam za ustnice je inovativen nežen rastlinsko negovalni balzam, primeren za vašega otroka. Obogaten je zkomopleksom rastlinskih lipidnih komponent, ki kožo ustnic intenzivno zaščiti, neguje ter ohranja kožo ustnic vašega otroka prijetno mehko in zdravo.

Sestavine Sebamed Bebe balzama za ustnice

Rastlinski lipidi - kožo omehčajo, zaščitijo in naredijo ustnice prijetno mehke. Tanka lipidna pasta zaščiti pred prekomernim izhlapevanjem.

E vitamin in karitejevo maslo - prijetno omehčata usntice, jih negujeta, E vitamin pa jih še zaščiti pred delovanjem radikalov in preprečuje nastajanje morebitnih vnetnih procesov.

Čebeji vosek - zaščiti kožo ustnic pred delovanjem zunanjih dejavnikov, predvsem pred mrzlim zrakom pozimi.

Uporaba Sebamed Bebe balzama

Mazilo nanesite na površino ustnic do dva-krat dnevno ali po potrebi. Mazilo bo ob rednem nanašanju zaščitilo ustnice pred morebitnim slinjenjem in sesanjem.

Negovalni balzam lahko nanesete tudi okoli samih ustnic, predvsem na očiščeno področje okoli ust. Izdelek hranite v hladnem in čistem prostoru, na varnem pred dosegom mahnih otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbenje zadnjika

Zakaj pride do srbenja zadnjika?
Kakršenkoli razlog, ki povzroči blažjo vnetno lokalno reakcijo v predelu analne odprtine, lahko povzroči srbenje v tem predelu. Najpogostejši vzrok srbečice zadnjika je glivična okužba s kandido, ki povzroča rdečico in luščenje kože v okolici zadnjika. Srbež je lahko tudi posledica neustrezne osebne higiene, hemoroidov, lahko je vzrok alergična reakcija, npr. na milo, peneče kopeli ... , ali okužba z glistami - podančicami, ki povzročajo srbež predvsem ponoči, ko samice prilezejo iz črevesja in ležejo mikroskopsko majhna jajčeca okoli zadnjične odprtine. To povzroča srbenje, s praskanjem pa pridejo jajčeca za nohte, ki se nato preko ust spet prenesejo v črevo. Jajčeca lahko okužena oseba prenaša z okuženimi rokami tudi na hrano in različne predmete (pohištvo, kljuke, knjige, papirnat denar ... ).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov