Sebamed Bebe zelo nežna krema, 200 g

Sebamed Bebe zelo nežna krema je izjemno nežna krema, primerna za negovanje mehke in občutljive kože obraza in telesa. Krema kožo intenzivno zaščiti pred delovanjem zunanjih vplivov. Sebamed Bebe zelo nežna krema je izjemno nežna krema, primerna za negovanje mehke in občutljive kože obraza in telesa. Krema kožo intenzivno zaščiti pred delovanjem zunanjih vplivov.
805114 13076

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe zelo nežna krema je izjemno nežna krema, primerna za negovanje mehke in občutljive kože obraza in telesa. Krema kožo intenzivno zaščiti pred delovanjem zunanjih vplivov.

Prednost kozmetičnega izdelka je predvsem ta, da krema zaščiti kožno bariero, jo neguje in kožo zaščiti pred delovanjem iritantov in pred morebitnim prekomenrim izsuševanjem. Koža je ravno s tem namenom oplemenitena z lipidnimi komponentami, ki nudijo zaščitno plast, zunanjim dejavnkom pa preprečuje, da se odrazijo na sami površini kože telesa otroka.

Koža ohranja z nanosom tega izdelka pri pH 5.5 pri čemer pospeši formacijo zaščitnega pH plašča.

Izdelek je dermatološko in klinično preizkušen, zato ga s pridom uporabljajte za nego vašega otroka. Koža bo prijento negovana, vaš otrok pa se bo počutil fenomenalno.

Uporaba ekstra nežne kreme Sebamed za negovanje otroka

Pred nanosom kreme poskrbite, da bo koža vašega otroka dobro umita, vse nečistote naj bodo temeljito odstranjene. Sledi nanos kreme,  in prijetna masaža, da se krema dobro vpije.

Otroška koža bo pomirjena, iritiranje kože bo prenehano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbenje zadnjika

Kateri so najpogostejše diagnoze ob srbenju zadnjika?
Najpogosteje (v 60%) se s pregledom ne da ugotoviti specifičnega vzroka za srbenje, lahko pa so vzrok gliste (helmintioza), hemoroidi (noduli haemoroidales), vnetje sluznice (dermatitis perianalis), razpoka analne odprtine (fisura anni), glivice, genitaIni herpes. Srbenje se lahko pojavi tudi ob drugih boleznih ali pa je posledica nepravilne higiene, umivanja, prehranjevanja ali pa oblačenja.
Kako poteka spremljanje bolnika s srbenjem zadnjika?
V primeru, da zdravljenje ni uspešno, je priporočljiva kontrola pri zdravniku družinske medicine, da se bo le-ta lahko odločil o nadaljnjih ukrepih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov