Sebamed šampon proti izpadanju las, 200 mL

Sebamed šampon proti izpadanju las je globinsko regenerativni šampon, namenjen vzpostavitvi močnih in zdravo sijočih las. Sebamed šampon proti izpadanju las je globinsko regenerativni šampon, namenjen vzpostavitvi močnih in zdravo sijočih las.
944629 16413

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed šampon proti izpadanju las je globinsko regenerativni šampon, namenjen vzpostavitvi močnih in zdravo sijočih las.

Las je zdrav, če tudi lasna čebulica ali koren lasu venomer dobiva hranilne snovi in kisik, kar je izrednega pomena, da se las obdrži. V kolikor teh sestavin primanjkuje je verjetnost, da bo las slej kot prej tudi izpadel vse večja.

Sestavine in njihovi učinki

NHE formula - je kombinacija kofeina in ginko biloba ekstrakta, ki delujeta na površino lasišča izrazito regenerativno.

Sestavine šampona delujejo regenerativno, pripomore k vzpostalvjanju močnih las, ki ne izpadajo. Sebum je ob lasni čebulici odstranjen, las pa zopet revitaliziran. 

Uporaba šampona proti izpadanju las stimulira prehod aktivnih sestavin v lasno čebulico, omogoča dostop nujno potrebnega kisika do nje, omogoča nastanek pogojev za rast in razvoj lasu.

Uporaba šampona Sebamed

Šampon nanesite na površino predhodno omočenih las lasišča, nakar nežno masirajte lase, da se šampon prijetno speni. Lase masirajte vsaj dve minuti in s konci prstov stimulirajte lasne čebulice, da se tako odstranjuje odvečen sebum.

V kolikor so lasje daljši šamponirajte celotno dolžino las, od korena do konice.

Normalni lasje - odmerite poln zamašek šampona

Atopično lasišče - uporabite po 3/4 merice, a lase negujte s šamponom vsak drugi dan.

Pomembno je, da ne uporabljate večjih količin šampona, kot je predvideno. Prevelik odmerek šampona lahko povzroči neprijetno iritacijo lasišča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pojdite na sprehod

Aerobna vadba je za zmanjševanje utrujenosti enako pomembna kot vaje za moč. Številne študije ugotavljajo, da že nekaj tako preprostega, kot je vsakodnevni sprehod, blaži utrujenost pri rakavih bolnikih in ljudeh s sindromom kronične utrujenosti, lupusom in drugimi resnimi medicinskimi stanji.

Oprite se na vero

Študija 365 starejših ljudi s srčnim obolenjem je ugotovila, da so tisti, ki so se opirali na vero in molitev, ter oni, ki so bili optimistični in so menili, da imajo močno družbeno podporo, veliko manj pogosto poročali o telesni utrujenosti kot neverni.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov