SensiVit kapljice za oko, 10 mL

SensiVit vsebuje natrijev karmelozat, ki zaradi svojih lastnosti ustvari na površini roženice in veznice začasni zaščitni sloj. SensiVit vsebuje natrijev karmelozat, ki zaradi svojih lastnosti ustvari na površini roženice in veznice začasni zaščitni sloj.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
508161 26892

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Sestava SensiVit kapljic

En ml raztopine vsebuje 3 mg natrijevega karmelozata.

Pomožne snovi:
polisorbat 80, hidroksipropilbetadeks, alfa-tokoferil acetat, natrijev klorid, makrogolglicerol hidroksistearat, vitamin A, boraks, dinatrijev edetat dihidrat, benzalkonijev klorid, voda za injekcije.

Sensivit je izdelek z vlažilnim in pomirjajočim učinkom. SensiVit na površini očesa stabilizira vse tri plasti solza (solznega filma). SensiVit vsebuje natrijev karmelozat, ki zaradi svojih lastnosti ustvari na površini roženice in veznice začasni zaščitni sloj, ter zagotavlja potreben vlažilni učinek. Vsebuje vitamin A, ki ki prispeva k ustvarjanju notranjega, mukoznega sloja solznega filma. Skupaj z vitaminom E izboljšuje prehranjevanje roženice in veznice. Snovi, ki jih vsebuje izdelek, prispevajo k ustvaranju zunanjega lipidnega sloja solznega filma. Na tak način sodelujejo pri zmanjševanju sušenja površine očesa, pri čem je tanka plast solz na površini očesa ali ojačana ali razdeljena v vseh treh plasteh. Na tak način je zaščitni učinek solz bistveno ohranjen.

Uporaba SensiVit kapljic

SensiVit se uporablja za zdravljenje nezadostne proizvodnje solza, in za vse oblike sindroma suhega očesa, po priporočilu zdravnika. SensiVit se lahko uporablja v primerih, ki zahtevajo nastanek ali okrepitev zaščitnega solznega filma na roženici in veznici očesa.

Odmerjanje SensiVit kapljic

Eno kapljico vkapati v veznično vrečko očesa (oči) 1 do 3-krat na dan. Izdelek lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci starejši od 2 let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Unimed Pharma Unimed Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede