x
Vse kategorije
Senta Protect zaščitni tamponi, 4 tamponi
Senta Protect zaščitni tamponi, 4 tamponi
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Senta Protect zaščitni tamponi, 4 tamponi

Proizvajalec: Rauscher
Senta Protect zaščitni tamponi so specialni tamponi, ki so namenjeni predvsem vrhunski higieni pri plavanju.
Cena: 2,94 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Senta Protect zaščitni tamponi so specialni tamponi, ki so namenjeni predvsem vrhunski higieni pri plavanju.

Velika prednost in poudarek je higiena ženske nožnice pri plavanju v rekah, bazenih, jezerih - tampon preprečuje prehod umazanije v predel nožnice, posledično je zaščitena pred neželenim vnosom snovi, ki bi lahko povzročile infekcijo. Tampon prav tako služi učinkoviti zaščiti pred vdorom klorirane vode iz bazenov.

Tamponi Senta Protect tako zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in udobnosti. Njihova učinkovita zaščita je posledica visoko kakovostne impregnacije tamponskega vložka z vazelinskim oljem, kar onemogoča vdor morebitne onesnažene vode v notranjost nožnične odprtine.

Uporaba Senta Protect zaščitnega tampona

Tampon vstavite neposredno pred kopanjem v bazeni ali drugih celinskih vodah. Da bi še naprej vzdrževali ustrezno higieno zamenjajte tampon na vsake 3-4 ure, da preprečite vaginalne težave nožnice.

Senta Protect zaščitni tamponi niso namenjeni uporabi med močnimi mentruacijskimi krvavitvami; njegova vloga je predvsem v učinkoviti zaščiti pred vdorom neželenih organizmov ter prehajanju snovi, ki bi znotraj vaginalne odprtine povzročila neželjeno bakterijsko ali celo virusno okužbo ter posledično neravnovesje vaginalne flore in morebitne številne zaplete. Kopanje pa si lahko privoščite ob dnevih s šibkejšo menstruacijo (na koncu menstrualnega ciklusa).

Velikost tamponov Senta Protect je običajne velikosti pod oznako Normal. Okrogla oblika in mehka, svilnato gladka površina omogočata nežno, enostavno namestitev in odstranitev.

Uporaba tamponov Senta Protect je dovoljena tudi zdravim nosečnicam, katerih nosečnost poteka normalno in ki se želijo zaščititi pred vaginalnimi zapleti.

Senta Protect tamponi so namenjeni vsem ženskam, ki želijo počitnice preživeti v naravi ob enem pa želijo ostati varne pred morebitnimi vnetji ter neželenimi vaginalnimi zapleti.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.