Silicea balzam, 200 mL

Za moč in podporo nohtom, lasem, koži, vezivnemu tkivu, tetivam in kitam. Za moč in podporo nohtom, lasem, koži, vezivnemu tkivu, tetivam in kitam.
2022-01-16 10,42 €
550001 587

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Čvrsta koža, močni lasje & nohti, vezivno tkivo

Silicij je sestavni del vseh živih organizmov, tako rastlin, kot tudi živali. Je nujno potreben človeškemu telesu, najdemo pa ga v pljučih, črevesju in krvi. Silicij daje moč in podporo nohtom, lasem, koži, vezivnemu tkivu, tetivam in kitam.

Originalni Silicea balzam je koloidni preparat iz naravnega silicija. V njem so mikroskopski delci silicija fino razporejeni v vodi, tako da ima obliko gela. To mu zagotavlja edinstveno sposobnost absorbcije.

Originalni Silicea balzam je pripravljen iz kvarčnih kristalov in ponuja silicij v eni izmed najčistejših in najbolj učinkovitih oblik.

Lepota od znotraj

Gel silicijeve kisline vsebuje silicij, ki je sestavni del vezivnega tkiva in je nujen za izgradnjo celic. Omogoči, da naši lasje, koža in nohti postanejo močnejši in lepši od znotraj.

Preskrba našega organizma s silicijem pa postaja s staranjem čedalje slabša. Ob pomanjkanju silicija, koža, kolagen, vezivno tkivo v arterijah, kosti in hrustanec postanejo krhki. Temu se lahko izognemo tako, da zaloge silicija neprestano obnavljamo. Zaradi tega je redno uživanje silicijevega gela bistvenega pomena.

Silicijeve spojine težijo k tvorbi velikih kompleksov molekul in kristalov. Zaradi tega ima naš organizem velike težave pri absorbciji teh velikih molekularnih kompleksov, tako da pozitivni učinki silicija v mnogih pripravkih ne pridejo do izraza.

Zaradi lažje absorbcije silicija priporočamo uporabo silicija v koloidni obliki (oblika gela).

V koloidni obliki je silicijeva kislina homogeno in fino razporejena v vodi, kar dosežemo s pomočjo posebnega postopka. S tem tudi preprečimo akumulacijo molekul v večje skupke. Zelo majhne molekule silicijeve kisline z lahkoto prehajajo skozi črevesno steno in v primerni količini dosežejo vezivno tkivo, še posebej hitro rastoče celice, ki neprestano obnavljajo strukturo kože, las in nohtov.

Proces regeneracije traja štiri tedne, zato moramo biti potrpežljivi.

Dolga doba, preden so vidni rezultati ima zelo preprost vzrok. Preden noht zraste za celotno dolžino traja pol leta, regeneracija kože traja približno 28 dni, lasje pa zrastejo približno 1 cm na mesec.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

TINITUS (ŠUMENJE V UŠESIH)
Tinitus je neprekinjen šum ozadja v ušesu, ki ga opisujemo kot 'zvonjenje v ušesih'. Nekateri možni vzroki pa so depresija, stres, tesnobnost, okužba, visok krvni tlak, zdravila in zamašitev (z ušesnim maslom).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hübner Hübner
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede