x
Vse kategorije
Silicea Original Kollagen Plus vrečke, 30 vrečk
Silicea Original Kollagen Plus vrečke, 30 vrečk
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Silicea Original Kollagen Plus vrečke, 30 vrečk

Proizvajalec: Novartis
Silicea Original Kollagen Plus vrečke so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje visoko kakovostne kolagenske peptide pod imenom Verisol in tudi Haplex plus hialuronsko kislino v kombinaciji s silicijevim gelom.
Cena: 28,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujekolagen
Tip izdelkavrečke

Ocene in mnenja

Opis

Silicea Original Kollagen Plus vrečke so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje visoko kakovostne kolagenske peptide pod imenom Verisol in tudi Haplex plus hialuronsko kislino v kombinaciji s silicijevim gelom.

Izdelku je dodan še baker v sledovih ter C vitamin, ki ga poznamo kot pomemben vodotopni vitamin, ki pripomore k regeneraciji in zaščiti organizma. 

C vitamin in njegovi učinki

C vitamin ima številne učinke na organizem:

  • sodeluje pri zagotavljanju splošne odpornosti odrganizma
  • sodeluje pri zaščiti celic
  • celice ščiti pred oksidativnim stresom
  • ima vpliv na vezivno tkivo
  • ima vpliv na regeneracijo E vitamina
  • ...

HÜBNER Original silicea Collagen plus - dodatek za čvrsto in sijočo kožo*. 

HÜBNER Original silicea Kollagen plus je posebej uravnotežena kombinacija visokokakovostnih kolagenih peptidov (Verisol), hialuronske kisline Haplex Plus, edinstvenega gela silicijeve kisline (silicijevega dioksida), vitamina C in bakrenih elementov.

Delovanje aktivnih sestavin dopolnila

Vitamin C pomaga vzdrževati normalno tvorbo kolagena, ki je potreben za normalno delovanje kože.

Vitamin C in baker pomagata zaščititi celice pred oksidativnimi poškodbami.

Baker pomaga vzdrževati normalno stanje vezivnega tkiva.

* 2,5 g kolagenih peptidov (Verisol) lahko pomaga zmanjšati gube in poveča elastičnost kože. Vsebuje edinstven, preizkušen gel silicijeve kisline silicea z izvlečkom cvetja lotosa, sladkano samo s sadjem in ne vsebuje konzervansov.  

Priporočena uporaba vrečk

Vzemite 2 vrečki (1 vrečka = 15 ml) na dan med obroki. Pred uporabo vrečko pregnetemo. Priročne vrečke so pripravljene za neposredno pitje in jih ni treba hraniti v hladilniku.

Sestavine Silicea Original Kollagen Plus gela

gel silicijeve kisline (68%), sladilo sadnega soka iz jabolčnega soka, kaša manga (8%), kolageni peptidi, vodni ekstrakt cvetov lotosa (1%), natrijev hialuronat, L-askorbinska kislina, bakrov glukonat, stabilizatorji - ksantan smola, pektin; naravna aroma, regulator kislosti citronska kislina.

Tabela sestavin Silicea Original Kollagen Plus vrečk

Sestavina izdelka  vsebnost v dveh vrečicah% RDA 
baker0,15  mg15 %
C vitamin40 mg50 % 

Silicijev dioksid

od tega silicij

100 mg

47 mg 

2
Kolagen (peptidna molekula)2.5 g 
Hialurinska kislina150 mg

1) Odstotek RDA glede na hranilno referenčno vrednost (odrasli). 2) Hranilna referenčna vrednost ni določena

Priloge

Ali ste vedeli

Vid

Vid in psiha
Oči lahko čutijo, se svetijo, iskrijo, smejejo ali jočejo. Ko postanejo čustva močna - ne glede na to, ali gre za pozitivna ali negativna - postanejo očesa prepolna in začnemo jokati. Spogledovanja si ne moremo predstavljati brez zaljubljenih, sramežljivih pogledov, ki izražajo zadrego ali povabilo. Pogled pove več kot tisoč besed: lahko je jezen, kaznovalni - kakor koli, nič ne more pokazati čustev tako neposredno in nepopačeno kot oči:»Oči ne lažejo«.

Oči ne kažejo le duševnega počutja, temveč lahko z zaznanimi slikami neposredno vplivajo na dušo. Vidni signali usmerjajo izločanje hormonov prek limbičnega sistema v možganih. Tako zadostuje že pogled na erotično sliko, da se začne izločati moški hormon testosteron; pogled na majhne otroke povzroči čustvene reakcije in negovaini nagon; pogled na lepo pogrnjeno mizo in dobro hrano pa vpliva na izločanje sline.

Korenine tesnega prepletanja med vidno zaznavo in psiho je mogoče najti v človeški evoluciji: prav zaznava in čustveno vrednotenje sta življenjsko pomembna. Preživetje je odvisno od naših reakcij na okolje, od tega, kako prepoznamo in pravilno ocenimo nevarnosti. Sveta ne vidimo tako, kot ga prikaže mrežnica, temveč dojemamo v podobah kot resnično vse, kar se je tekom življenja in evolucije najbolje obneslo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujekolagen
Tip izdelkavrečke

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.