Silvercel hidroalginatna obloga 5 x 5 cm, 10 kom

Uporabljajo za globoke in površinske rane z zmernim ali močnim izločkom. Uporabljajo za globoke in površinske rane z zmernim ali močnim izločkom.
8897 8897
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Silver hidroalgintna obloga vsebuje elementarno srebro in karboksilmetilcelulozna vlakna, ki se uporabljajo za globoke in površinske rane z zmernim ali močnim izločkom, pri katerem je prisotna bakterijska kolonizacija ali infekcija golenje razjede, diabetična stopala/noge, razjede zaradi pritiska, pooperativne rane, odvzemna mesta in opekline.
 
Obloga sprošča srebro do najmanj 7 dni, zato je učinkovit proti množici mikroorganizmov (več kot 150 vrst, vključno z MRSA in VRE).Silvercel ima visoko moč vpijanja zaradi dodanih karboksilmetilceluloznih vlaken. Dodana je tudi guloronska kislina, ki omogoča hitro in lahko odstranitev v enem kosu.
 
Silvercel rane ali okoliškega tkiva ne obarva.

Uporaba

Namesti se direktno na rano do robov, po potrebi se oblogo prepogne ali odreže. Silvercel potrebuje sekundarno oblogo. 
 
Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Krepitev ramen, rok in prsi
Držanje knjig

Vseeno je, ali sedite za pisalno mizo ali pred televizorjem. Porabite čas za preprosto vajo, ki krepi mišice vašega trebuha brez naprezanja in truda, da vstanete. Sedite na stol in stisnite z rokama dve knjigi pred prsmi. Pritisnite obe knjigi drugo k drugi za tri sekunde, potem pa popustite, položite knjige v naročje in se sprostite. Naredite nekaj ponovitev. Ta vaja krepi mišice prsi in jo lahko izvedete tudi takrat, ko si privoščite odmor med vožnjo avtomobila.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Johnson&Johnson Johnson&Johnson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja