Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje za obraz in dekolte z ZF50+, 50 mL

<strong>Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje je primerna za tiste, ki želijo varno sončenje in iščejo optimalno zaščito.<br></strong> Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje je primerna za tiste, ki želijo varno sončenje in iščejo optimalno zaščito.
931471 13120

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje je primerna za tiste, ki želijo varno sončenje in iščejo optimalno zaščito obraza in dekolteja - za visoko zaščito obraznih predelov.

Izdelek je primeren za vse tipe kože, še posebej pa bodo po izdelku posegli vsi tisti, ki so ozaveščeni o škodljivih posledicah prekomernega sončenja in neprimerne sončne zaščite.

Lahka tekstura za enostaven nanos ter varno porjavitev kože na soncu! Ta kozmetični fluid tako  pomaga ohranjati koži mladosten videz in postopomapovvzroči enakomerno ter varno porjavitev.

Ne-belilna formula, nemastna, nelepljiva teksturo. Visoka-toleranca  predelov obraza in dekolteja na Thalgo sončno formulo.

Uporaba Thalgo Age Defence Sun kreme

Kremo nanesite pred izpostavljanjem soncu, še posebej močnemu visokogorskemu soncu ali soncu ko ste na dopustu. Nanos vedno obnovite po uri do dveh oziroma še posebej takrat, ko se močno potite, brišete z brisačo ali ste izpostavljeni vodi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v menstrualnem ciklusu

Vsa odstopanja od normalne pogostosti, trajanja ali jakosti krvavitve ocenjujemo kot motnje v menstrualnem ciklusu. Večina motenj je pogosto brez bolezenskega ozadja in gre za občasne in prehodne motnje, vendar pa je potreben obisk izbranega ginekologa zaradi izključitve organskega vzroka za motnjo. Zdravnik družinske medicine je njegov pomemben partner pri obravnavi posameznih motenj, saj ima boljši pregled nad splošnim zdravstvenim stanjem bolnice, pri posameznih stanjih pa mora zaradi prisotnosti ostalih bolezni ali motenj izvajati ustrezne ukrepe
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja