Simon Ašič čaj pri telesnem naporu 27, 50 g

Simon Ašič čaj pri telesnem naporu je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča. Simon Ašič čaj pri telesnem naporu je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.
524522 29784

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič čaj pri telesnem naporu je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.

Da bi bil vaš organizem kar se da dobro pripravljen za delovne zadolžitve naslednjega dne popijte ta naraven čaj, ki bo naredil vaš vsakdan lepši in bolj popoln, vaš organizem pa bo posledično bolj vzdržljiv.

Simon Ašič čaj pri telesnem naporu je narejen predvsem iz visoko kvalitetnih zelišč, ki pozitivno delujejo na splošno dobro počutje vsakega posameznika, ki ta čaj tudi popije. Ob vse bolj napetem delavniku si vzemite trenutek in si pripravite čaj pri telesnem naporu ter ga spijte v družbi svojih prijateljev in najbližjih.

Simon Ašič čaj pri telesnem naporu je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič čaj pri telesnem naporu primeren?

Čaj naj uživajo predvsem vsi, ki so pogosto izpostavljeni ševilnim obremenitvenim dejavnikom. Telesni napor je pogosta težava, delovni urniki pa so vse bolj natrpani, zato si je od časa do časa potrebno vzeti tudi čas zase. Čaj po napornem delovniku prebijte v družbi vaših najdražji in spijte skodelico čaja po originalnih receptih patra Ašiča.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič čaj pri telesnem naporu

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Dobro počutje in sprostitev je pomemben del delovnega posameznika.

Sestava čaja je sledeča:

20% delež cvetu navadnega hibiskusa
20% delež ovsa v plodu
20% list navadnega rožmarina
10% zeli pleščca
30 % delež zmletega šipka, ki je obogaten z vitaminom C

Ali ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja