Skeyndor My Mask Dark Charcoal negovalna prečiščevalna maska za kožo, 50 mL

Skeyndor My Mask Dark Charcoal negovalna prečiščevalna maska je maska z regenerativnim učinkom osveži kožo in normalizira videz por.</p> Skeyndor My Mask Dark Charcoal negovalna prečiščevalna maska je maska z regenerativnim učinkom osveži kožo in normalizira videz por.

934798 20982

Ocene in mnenja

Opis

Skeyndor My Mask Dark Charcoal negovalna prečiščevalna maska je maska z regenerativnim učinkom osveži kožo in normalizira videz por.

Obenem kožo navlaži in ponovno uravnovesi lipidni sloj, ki skrbi za zaščito kože. Ne vsebuje olja.

Narejena iz aktivnega oglja, vulkanskega peska iz Islandije in termalne vode iz juga Francije.

Aktivne sestavine:

aktivno oglje, vulkanski pesek iz Islandije in termalna voda iz juga Francije.

O Skeyndor Clear Balance

SKEYNDOR CLEAR BALANCE je profesionalna linija izdelkov, namenjena normalizaciji treh glavnih vzrokov za nastanek kožnih nečistoč in nepravilnosti: hiperserboreje, hiperkeratoze in nagnjenosti k dermalnim težavam.

Za učinkovito odpravljanje nepravilnosti na koži je ključno razlikovanje med vnetnimi in nevnetnimi pojavi na koži, saj imajo drugačen vzrok nastanka, zato jih je potrebno tretirati z različnimi izdelki.

Linija CLEAR BALANCE vključuje dve vrsti izdelkov, za uporabo v salonih in doma, ki pomagajo v boju proti obem vrstam pojavov na koži: izdelki za normalizacijo kože, ki preprečujejo razširjanje aken, ter izdelki, ki so namenjeni občasi rabi in pospešujejo odpravljanje neželjenih dermalnih pojavov na koži. V linijo pa so vključeni tudi izdelki, ki zmanjšujejo neprijetne posledice aken, kot so brazgotine (mikrokeloidi), razširjene pore, masten izgled kože.

Vsi CLEAR BALANCE izdelki so narejeni brez olj in iz nekomedogenih sestavin, ki se prilagodijo potrebam specifične kože, obenem pa je ne mastijo in ne povzročajo leska.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede