Smrekovit smrekova obloga, 1 obloga

Smrekovit obloga na nanos smrekovega mazila je kakor nalašč za močnejše delovanje smrekovega mazila na površini vaše kože. Smrekovit obloga na nanos smrekovega mazila je kakor nalašč za močnejše delovanje smrekovega mazila na površini vaše kože.
517461 27290

Ocene in mnenja

Opis

Smrekovit obloga na nanos smrekovega mazila je kakor nalašč za močnejše delovanje smrekovega mazila na površini vaše kože. Le tako s pomočjo te obloge lahko poskrbite, da mazilo za nego Smrekovit ostane na željenem mestu.

Smrekovit obloga je kakor nalašč za uporabo izdelka v primerih, ko želimo vseeno tretirati želeni predel, vendar to zaradi opravkov in nošenja oblačil ne bi bilo možno. Navadno mazilo Smrekovit, ki ga nanesemo na željeno mesto se tam obrži precej manj časa.

Ob sočasni uporabi obloge Smrekovit je poraba smrekovit mazila signifikantno zmanjšana.

Smrekovit obloga je pripravljena iz bombažnega materiala, ki je na poseben način premazan z poliuretanskim premazom.

Kako uporabiti oblogo Smrekovit?

Na eno stran obloge nanesite sloj Smrekovit smrekovega mazila ali Smrekovit Extra mazila ter oblogo z namazano stranjo položite na želeno področje. Po potrebi lahko oblogo pričvrstite (še posebej, če oblogo nanesete pod oblačila) s pričvrstilnim trakom za kožo.

Obloga prepušča vlago, zato dihanje kože ne bo problem. Oblogo lahko od časa do časa umijete tudi v pralnem stroju pri 95OC.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Smrekovit Smrekovit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja