So'Bio Etic micelarni tonik - aloe vera, 500 mL

So'Bio Etic micelarni tonik je inovativni regenerativni zaščitni tonik, ki kožo globinsko očisti ter jo oplemeniti s čistim sokom bio aloe vere. So'Bio Etic micelarni tonik je inovativni regenerativni zaščitni tonik, ki kožo globinsko očisti ter jo oplemeniti s čistim sokom bio aloe vere.
12681 12681

Ocene in mnenja

Opis

So'Bio Etic micelarni tonik je inovativni regenerativni zaščitni tonik, ki kožo globinsko očisti ter jo oplemeniti s čistim sokom bio aloe vere.

Formulacija So'Bio Etic micelarnega tonika je oplemenitena z aloe verinim sokom in ekstraktom limone, kar daje tej posebni vodici pridih izrazite učinkovitosti in sprejemljivosti. 

Primernost micelarne vode

Micelarna tekočina je široko uporabna. 

Namenjena je mastni, suhi, problematični, normalni koži. Uporablja jo lahko vsakdo - tako moški kot tudi ženske.

Prednosti micelarne vodice So'Bio Etic

Izdelek optimalno očisti kožo, zaradi vsebnosti aloe vere deluje blagodejno, prijeten vonj limone pa deuje lahno in zelo prijetno. 

Čiščenje ostankov nečistot na površini obraza tako ne bo več problem, prav tako je tudi odstranjevanje dekorativnih sredstev za tako kvalitetno micelarnoraztopino le manjši problem. 

Po čiščenju in tretmaju z micelarno vodico je koža:

  • prijetno tonizirana
  • globinsko očiščena
  • navlažena
  • enakomerno tonizirana
  • očiščena odmrlih celic
  • na izgled kot prerojena in sveža
  • opazno bolj vibrantna na izgled
  • odlično odstranjuje odvečni sebum na površini kože obraza

Navodila za uporabo So'Bio Etic tonika

Micelarno vodico nanašajte s pomočjo bombažne vatke, nanašajte ga zvečer oziroma zjutraj, med vašo redno čistilno rutino. 

Nanos micelarne raztopine ne odstranjujte, izpiranje ni potrebno. 

izdelek s pomočjo bombažne vate, zjutraj in zvečer nanesite na kožo obraza. Ne izpirajte. Po toniziranju z micelarno čistilno vodo je koža pripravljena na nadaljno nego s HYDRA Aloe Vera linijo.

Prednosti micelarne vode

Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje parabenov, silikonskih sestavin ali kakršnih koli dišav umetnega ynačaja. 

99% sestavin je naravnega izvora, 10% iz nadzorovane ekološke pridelave. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Spor s starši glede hrane in prehranjevanja povzroči približno sedemnajst odstotkov izbruhov besa pri malčkih. Razlogi so pogosto kompleksni (glejte str. 143). 

Kadar otroka z varnostnim pasom privežemo na avtomobilski sedež ali v vozičku, lahko to sproži sistem za bes v njegovih spodnjih možganih. To je vzrok za več kot enajst odstotkov izbruhov besa. 

Ko otroka oblačimo, mu omejimo gibanje, zelo podobno, kot bi ga privezali v vozičku. To je vzrok za približno enajst odstotkov izbruhov besa. 
Zakaj so izbruhi besa pomembni 
Izbruhi besa so ključna obdobja, v katerih se oblikujejo možgani. Čustveno uravnavanje občutij namreč otroku med čustvenim izbruhom omogoča ustvariti zelo pomembne povezave v možganih, ki skrbijo za obvladovanje stresa in uveljavljenje volje pozneje v življenju. 

Preveč priden otrok, ki ne doživlja izbruhov besa, se je že zgodaj naučil, da z izražanjem silovitih občutij samo izzove buren odziv staršev in da je cena za starševsko ljubezen in odobravanje popolna poslušnost. Takšen otrok zelo pomembno fazo, v kateri mu starši pomagajo oblikovati možgane s svojim odzivom na izražanje njegovih silovitih, burnih občutkov, preprosto 'preskoči: To pomeni, da se bo pozneje v življenju, ko bo doživel frustracij o, nanjo lahko odzval z izbruhom jeze ali grobim uveljavljenjem svoje volje. 
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: So'Bio So'Bio
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov