Solgar 7, 30 kapsul

<p><strong>Solgar 7 je novo prehransko dopolnilo skupine izdelkov Solgar, ki je namenjeno oksidativni za&scaron;čiti telesnih celic. </strong></p>

Solgar 7 je novo prehransko dopolnilo skupine izdelkov Solgar, ki je namenjeno oksidativni zaščiti telesnih celic.

2022-05-08 34,08 €
520683 3445

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar 7 je novo prehransko dopolnilo skupine izdelkov Solgar, ki je namenjeno oksidativni zaščiti telesnih celic.

Prehransko dopolnilo Solgar tako vsebuje vitamin C, ki velja za vodotopen vitamin, ki ima v našem organizmu vlogo, da zaščiti telesne celice pred oskidativnim stresom, posledično pa pred propadom celic, celičnih struktur, predvsem pa celične stene, ki ščiti notranje organele in celotno konstitudijo telesne celice.

Vitamin C ima v telesu številne pomembne vplive, med drugim pomembno vpliva na razvoj in rast kolagena.

Solgar 7 prehransko dopolnilo je obogateno tudi z ektraktom bosvelije (lat Boswellia serrata), ki ima pomembno vlogo v organizmu. Boswellia je prisotna v obliki smole in se dodaja v nekatera prehranska dopolnila, ki so namenjena regeneraciji. (On hold Botanicals)

Uporaba Solgar 7 dopolnila

Prehransko dopolnilo uživajte redno in sicer po 1 kapsulo dnevno s kozarcem vode ali še bolje med samim obrokom.

Opozorila ob uporabi Solgar 7 prehranskega dodatka

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte.

Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priloge

Dodatni opis

Sestavine Solgar 7 prehranskega dodatka

5-Loxin Advanced
5-Loxin Advanced je patentirana sinergijo sestavin rastline Boswellia serrota, ki vsebuje 20 % AKBA-e [3-O-acetil-1 1-keto-beta-kislina Boswellia serrata) in nehlapljiva olja iz smole, kar veča njeno biorozpoložljlvost.

5-Loxin Advanced - sinergijska kombinacija, ki vsebuje ekstrakt smole indijske Boswellia serrata, obogatene z AKBA (3-O-acetil- 11 -keto-beta-indijska Boswellia serrata kislina]. AKBA je najpomembnejši inhibitor 5-lipooksigenaze. Raziskave so pokazale, da je absorpcija sestavine 5-Loxin Advanced skoraj za 52% boljša od absorpcije podobnih ekstraktov indijske Boswellie serrate, kljub nizki vsebnosti AKBA.

UC-II
Do vnetja sklepov lahko pride, kadar imunski sistem napade kolagen tipa II. UC-II je nespremenjena sestavina hrustanca, ki imo edinstven mehanizem delovanja. Za razliko od spremenjenega kolagena, ki je lahko vir hranilnih snovi za nastajanje hrustanca, ostane UC-II nespremenjeni kolagen v svoji naravni obliki in vsebuje molekularne strukture, ki jim rečemo epitopi. Imunski sistem prepozna epitope in zato le-ti zagotovijo oralno toleranco, ki lahko negativno regulira napade organizma na lasten kolagen tipa II.

UC-II (nespremenjen kolagen tipa U) nastaja v patentiranem proizvodnem procesu brez uporabe encimov pri nizki temperaturi, s čimer se zagotavlja pridobivanje naravnega kolagena.

Ester-C
Vitamin C pomaga pri nastajanju kolagena. Ester-C je nekisla oblika vitamina C, ki ima dobro absorbcijo.

Kurkuma
Kurkumin le osnovna farmakološko aktivna substanco v kurkumi (Curcuma longa).

Skorja bele vrbe
Uporaba skorje bele vrbe (Solix alba) datira iz časov Hipokrata (400 1. pr. Kr.)- v daljni preteklosti so jo uporabljali za zniževanje temperature in lajšanje mnogoterih težav. Vsebuje salicin, aktivno snov, ki je podobno aspirinu, ta pa deluje analgetično.

Ingver
Aktivne sestavine iz korene ingverja (Zingiber officinale), komor spada tudi gingerole in shogaole

Mešanica pekočih začimb
Pekoča papriko (Capsicum annuum longum) se uporablja v prehrani in medicini že kakšnih devet tisoč let. Vsebuje kapsaicin, ki je substanca, zaradi katere je paprika pekoča.

Bioperine
Bioperine je standardiziran ekstrakt črnega popra (Piper nigrum). 

 

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Homeopatija

Zdravilna informacija
Predstavo, da bi bila lahko informacija čisto shranjena, je naravoslovje zavrnilo. Vendarle pa nekateri eksperimenti dokazujejo takšen učinek. Neka avstrijska skupina je dokazala, da lahko s homeopatsko visoko potenco ščitničnega hormona zaviramo metamorfozo paglavcev, tudi če zdravilo ne vsebuje nobene molekule hormona, temveč le njeno »informacijo«.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov