x
Vse kategorije
Solgar Curcumin, 30 mehkih kapsul
Solgar Curcumin, 30 mehkih kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Solgar Curcumin, 30 mehkih kapsul

Proizvajalec: Solgar

Solgar Curcumin je prehransko dopolnilo, ki ga lahko opišemo s tremi besedami, ki ga popolnoma okarakterizirajo: več, bolje in hitreje.

Cena: 33,27 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Solgar Curcumin je prehransko dopolnilo, ki ga lahko opišemo s tremi besedami, ki ga popolnoma okarakterizirajo: več, bolje in hitreje.

V primerjavi z drugimi prehranskimi dopolnilo ali z navadno kurkumo ima Solgar kurkuma kar 185 krat boljšo biološko uporabnost. Kurkumin iz mehke kapsule se pretransformira iz lipidotopne oblike kurkume v vodotopno obliko v kombinaciji z fitonutrienti. Tako pripripravljena kurkuma vsebuje visoko vsebnost kurkuminoidov, ki se enostavneje absorbirajo.

Kurkuma, ki se absorbira iz mehke kapsule po njenem razpadu je precej bolje biološko razpoložljiva. Formulacija kurkume v prehranskem dopolnilu Solgar Curcumin je tako zelo napredna, da lahko primerjamo njen 40 mg izvleček, ki se nahaja v eni sami kapsuli s kar 75 kapsulami navadnega prehranskega dopolnila, katerih ekstrakt predstavlja standardiziran izvleček kurkume.

Kurkumin v prehranskem dopolnilu Solgar je pridobljen kot ekstrakt iz kurkuma korenine (ekstrakt je nato prečiščen ter nadalje koncentriran do največje možne mere). Velikost delcev kurkume je tako majhna, da se kurkuma po zaužitju takoj absorbira v krvni obtok.

Ob tako napredni in sorazmerno visoki biološki uporabnosti kurkuminskega ekstrakta omogočimo, da aktivni kurkuminoidi pridejo hitreje do tarčnih mest ter tam delujejo.

Prednosti kurkumin ekstrakta v dopolnilu

- hitra absorbcija
- boljša absorbcija
- hitrejše delovanje
- kar 185 krat bolja biološka razpoložljivost

Priporočljiva uporaba dopolnila

Odrasle osebe naj vzamejo po 1 kapsulo prehranskega dopolnila s kozarcem vode. Količino dopolnila lahko tudi korigirate po navodilih zdravnika.

Solgar Curcumin prehransko dopolnilo ne vsebuje

Solgar Curcumin prehransko dopolnilo ne vsebuje glutena, pšeničnih preostankov, mleka, soje, kvasa, sladkorja, natrija, umetnih arom, sladila, konzervansov ali umetnih dišav.

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila v 1 kapsuli

48 mg skupnih kurkuminoidov
od tega 40 mg kurkumina

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Tumorji glave in vratu

Elektronsko umetno grlo.
Včasih je zaradi najrazličnejših vzrokov skoraj nemogoče, da se bolnik nauči ezofagealnega govora. V takšnih primerih komunikacijo omogoča elektronsko umetno grlo. Uporabi se ga, kadar se drugi rehabilitacijski ukrepi izkažejo za neuspešne. Zunanji vibrator spodbudi tkivo v delu ustnega dna do valovanja, s čimer se omogoča razumljiv govor.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.