Solgar Curcumin, 30 mehkih kapsul

<p>Solgar Curcumin je prehransko dopolnilo, ki ga lahko opi&scaron;emo s tremi besedami, ki ga popolnoma okarakterizirajo: več, bolje in hitreje.<strong> <br /></strong></p>

Solgar Curcumin je prehransko dopolnilo, ki ga lahko opišemo s tremi besedami, ki ga popolnoma okarakterizirajo: več, bolje in hitreje.

919217 3514

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar Curcumin je prehransko dopolnilo, ki ga lahko opišemo s tremi besedami, ki ga popolnoma okarakterizirajo: več, bolje in hitreje.

V primerjavi z drugimi prehranskimi dopolnilo ali z navadno kurkumo ima Solgar kurkuma kar 185 krat boljšo biološko uporabnost. Kurkumin iz mehke kapsule se pretransformira iz lipidotopne oblike kurkume v vodotopno obliko v kombinaciji z fitonutrienti. Tako pripripravljena kurkuma vsebuje visoko vsebnost kurkuminoidov, ki se enostavneje absorbirajo.

Kurkuma, ki se absorbira iz mehke kapsule po njenem razpadu je precej bolje biološko razpoložljiva. Formulacija kurkume v prehranskem dopolnilu Solgar Curcumin je tako zelo napredna, da lahko primerjamo njen 40 mg izvleček, ki se nahaja v eni sami kapsuli s kar 75 kapsulami navadnega prehranskega dopolnila, katerih ekstrakt predstavlja standardiziran izvleček kurkume.

Kurkumin v prehranskem dopolnilu Solgar je pridobljen kot ekstrakt iz kurkuma korenine (ekstrakt je nato prečiščen ter nadalje koncentriran do največje možne mere). Velikost delcev kurkume je tako majhna, da se kurkuma po zaužitju takoj absorbira v krvni obtok.

Ob tako napredni in sorazmerno visoki biološki uporabnosti kurkuminskega ekstrakta omogočimo, da aktivni kurkuminoidi pridejo hitreje do tarčnih mest ter tam delujejo.

Prednosti kurkumin ekstrakta v dopolnilu

- hitra absorbcija
- boljša absorbcija
- hitrejše delovanje
- kar 185 krat bolja biološka razpoložljivost

Priporočljiva uporaba dopolnila

Odrasle osebe naj vzamejo po 1 kapsulo prehranskega dopolnila s kozarcem vode. Količino dopolnila lahko tudi korigirate po navodilih zdravnika.

Solgar Curcumin prehransko dopolnilo ne vsebuje

Solgar Curcumin prehransko dopolnilo ne vsebuje glutena, pšeničnih preostankov, mleka, soje, kvasa, sladkorja, natrija, umetnih arom, sladila, konzervansov ali umetnih dišav.

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila v 1 kapsuli

48 mg skupnih kurkuminoidov
od tega 40 mg kurkumina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tumorji glave in vratu

Elektronsko umetno grlo.
Včasih je zaradi najrazličnejših vzrokov skoraj nemogoče, da se bolnik nauči ezofagealnega govora. V takšnih primerih komunikacijo omogoča elektronsko umetno grlo. Uporabi se ga, kadar se drugi rehabilitacijski ukrepi izkažejo za neuspešne. Zunanji vibrator spodbudi tkivo v delu ustnega dna do valovanja, s čimer se omogoča razumljiv govor.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja