Solgar kelirani magnezij, 100 tablet

<p>Magnezij je izrednega pomena pri &scaron;tevilnih procesih v organizmu.</p>

Magnezij je izrednega pomena pri številnih procesih v organizmu.

928402 19761

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Magnezij je poliaktivna pomembnejša esencialna mineralna molekula, ki je izrednega pomena pri številnih procesih v organizmu.

Magnezij pomaga uravnavati prenos kalcija in ob enem izboljšuje njegovo absorpcijo. S spodbujanjem izločanja hormona kalcitonin pomaga pri vgrajevanju kalcija v kost in ob enem vzpodbuja optimalno mineralizacijo kosti.

Magnezij deluje tudi v navezavi z ATP in sicer tako, da sprosti energijo, ki je potrebna za najpomembnejše in najzahtevnejše reakcije v telesu. Magnezij podpira zdravo delovanje živcev in mišic.

Ta formulacija Solgar zagotavlja patentirano obliko kelatiranega magnezija, ki pomaga k optimalnejši absorpciji in asimilaciji magnezija.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • čiste sestavine in visoki standardi proizvodnje
  • primerno za vegetariance in vegansko usmerjene
  • brez glutena,
  • ne vsebuje GSO ali gensko spremenjenih organizmov

Predlagana uporaba prehranskega dodatka

Kot prehransko dopolnilo za odrasle: jemljite štiri (4) tablete na dan, po možnosti z obrokom ali pa režim prilagodite po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine prehranskega dopolnila Solgar

4 tablete Solgar vsebujejo:

400 mg magnezija, ki je na voljo v kelatirani obliki. (106% priporočenega dnevnega vnosa)

Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza, silicijev dioksid, rastlinski magnezijev stearat, titanov dioksid (barva), rastlinski glicerin.

Izdelek ne vsebuje sledečih sestavin: gluten, pšenica, mlečni izdelki, soja, kvas, sladkor, natrij, umetna aroma, sladilo in konzervansi.

Opozorila:

Če ste noseči, dojite, jemljete katerokoli zdravilo ali imate kakšno zdravstveno stanje, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden vzamete katerokoli prehransko dopolnilo. Če se pojavi kakršen koli neželen učinek, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ne uporabljajte, če je tesnjenje zunanje steklenice neprimerno ali celo poškodovano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov