Solgar Liquid vitamin D3 2.500 I.E. tekočina - steklenička, 59 mL

Solgar Liquid vitamin D3 2.500 I.E. tekočina ima odličen naravni okus pomaranče, pripravljen je brez uporabe umetnih konzervansov, arom ali umetnih barvil in je idealen za tiste, ki imajo težave s požiranjem kapsul ali tablet. Solgar Liquid vitamin D3 2.500 I.E. tekočina ima odličen naravni okus pomaranče, pripravljen je brez uporabe umetnih konzervansov, arom ali umetnih barvil in je idealen za tiste, ki imajo težave s požiranjem kapsul ali tablet.
949752 28896

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar Liquid vitamin D3 2.500 I.E. tekočina ima odličen naravni okus pomaranče, pripravljen je brez uporabe umetnih konzervansov, arom ali umetnih barvil in je idealen za tiste, ki imajo težave s požiranjem kapsul ali tablet.

Prednosti in karakteristike

  • Podpira imuniteto
  • Pomaga pri vzdrževanju zdravih kosti in zob
  • Formula visoke učinkovitosti, v tekoči obliki zagotavlja zadostno raven D vitamina, ki pokrije dnevne potrebe po tem vitaminu
  • primernoza vegetarijance
  • brez glutena, brez mleka, košer

Solgar tekoči vitamin D3 2500 ie (62,5 µ) je vrhunska, visoko učinkovito formula obogatena z vitaminom D3, oblika, ki jo telo enostavno absorbira in nadalje uporabi. Prednosti vitamina D3 so številne in dobro dokumentirane prednosti, od podporei imunoskega sistema pa vse do močnih kosti in zdravih zob.

Poleg spremembe prehrane in spremembe načina življenja je uživanje dodatka vitamina D dober način za povišanje ravni tega pomembnega vitamina, zlasti pa je to še kako pomembno v zimskih mesecih. Več kot milijarda ljudi po vsem svetu ima zelo nizko raven vitamina D.

Solgar Tekoči vitamin D3 2500 ie (62,5 µ) je izvrstnega naravnega okusa po pomaranči in je idealen za vse tiste, ki imajo težave s požiranjem kapsul ali tablet. Je košer in primeren za vegetarijance.

D vitamin in učinek

• Normalna absorpcija / izkoristek kalcija in fosforja
• Normalizacija vrednosti kalcija v krvi
• Vzdrževanje normalnih kosti
• Vzdrževanje normalnega delovanja mišic
• Vzdrževanje normalno trdnih zob
• Normalno delovanje imunskega sistema
• prispeva k uspešni delitvi celic

Vsi izdelki Solgar ustrezajo priznanemu „zlatemu standardu“ za odličnost. Solgar je narejen z uporabo naravnih sestavin in inovacijami od leta 1947 in je talp vaš popoln dodatek dobremu zdravju - 98% potrošnikov priporoča Solgar blagovno znamko.

Aktivne sestavine
Sončnično olje, aromatiziranje: naravna aroma pomaranče, vitamin D3 (kot holekalciferol).

Navodila za uporabo Solgar Liquid vitamin D3 2.500 I.E. tekočine

Pred uporabo dobro pretresite. Kot prehransko dopolnilo za odrasle vzemite 0,5 ml (2500 ie) ali 1,0 ml (5000 ie) na dan, skupaj z obrokom ali po navodilih zdravstvenega delavca. Lahko se meša v pijače ali vzame neposredno iz kapalke. Kalibrirana kapalka je v notranjosti.

Pozor:
Če ste noseči, dojite, jemljete katera koli zdravila ali imate kakršno koli zdravstveno stanje, se pred jemanjem prehranskega dopolnila posvetujte s svojim zdravnikom.

Prekinite uporabo ob morebitnih neželenih učinkih ter se o tem posvetujte s svojim zdravnikom.

NI NAMENJENO ZA UPORABO OTROK.

Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte zaprto pri sobni temperaturi.

Ne uporabljajte, če zunanje tesnilo steklenice manjka ali je poškodovano. Po odprtju hranite v hladilniku. 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja