Solime Bach Rescue Remedy 39 kapljice brez alkohola, 50 mL

Solime Bach Rescue Remedy 39 kapljice brez alkohola so kapljice, ki s pomočjo moderne tehnologije izdelave in izbranih ekstraktov rastlin pripomorejo k številnim in vsakodnevnim problemom današnje družbe. Solime Bach Rescue Remedy 39 kapljice brez alkohola so kapljice, ki s pomočjo moderne tehnologije izdelave in izbranih ekstraktov rastlin pripomorejo k številnim in vsakodnevnim problemom današnje družbe.
931268 27625

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solime Bach Rescue Remedy 39 kapljice brez alkohola so kapljice, ki s pomočjo moderne tehnologije izdelave in izbranih ekstraktov rastlin pripomorejo k številnim in vsakodnevnim problemom današnje družbe.

Solime bachova esenca je esenca bachovih cvetnih odeval, rastline pa so pridobljene in vzgojene predvsem v nadzorovanem območju neokrnjene narave. Esenca je pridobljena s pomočjo nealkoholne ekstrakcije rastlin, predvsem cvetnih odeval.

Splošno o Bachvoh esencah

Bach je bil človek, zdravnik z dobrim občutkom za naravno zdralvjenje in predvsem za poglobljeno fitoterapijo. Zaslutil je, da se v nekaterih cvetnih odevalih skriva prijetno harmonična energija, ki pripomore k regeneraciji človeka ter pomaga lajšati vse neprijetnosti.

Za kaj je Solime esenca primerna?

  • jemanje ob stresnih dogodkih
  • jemanje ob morebitnih nesrečah
  • jemanje v času izptnega obdobja
  • jemanje v primeru izredno slabega počutja organizma
  • primerno za dajanje živalim, celo rastlinam

Sestavine bachove esence

Glicerin, vodni ekstrakt cvetov češnjelike slive, navadnega srobota, žlezave nedotike, popona in betlehemske zvezde. Konzervans: sorbinska kislina. Antioksidant: citronska kislina.

Navodilo za uporabo Solime bach esence

Odmerite po 4 kapljice Bach pripravka, esenco pomešajte v kozarcu tekočine - lahko vode ali soka ter popijte po požirkih. Izvlečki ne povzročajo stranskih učinkov, zato so primerni tudi za otroke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja