Soria Natural artičoka kapljice, 50 mL

Naraven ekstrakt iz korenine biološko pridelane artičoke v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Naraven ekstrakt iz korenine biološko pridelane artičoke v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode.
467006 17654

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Naraven ekstrakt iz listov iz biološko pridelane rastline v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode.

Uporaba:

Odrasli: učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčite v vodi ali soku. Otroci do 5 let 8 kapljic trikrat na dan. Otroci med 5 in 12 letom pa polovico odmerka odraslih.

Sestava (na ml):

Artičoka - Cynara scolymus L (listi) (ekstrakt)  12%
Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1)  88%
Flavonoidi (klorogenska in cafeic kislina, viteksin, luteolin, hiperoksid, avicularin) 0,5 mg
Cinarin 1 mg                       

Opozorilo:

Prehransko dopolnilo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Ne uporabljajte v primeru alergij na rastlino. Pred uporabo natančno preberite navodilo.

Ne vsebuje barvil,  konzervansov in nobenih dodatkov.

Poreklo izdelka je španija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Elektrostimulacija se s pridom uporablja, vendar ne zaleže pri vseh, zato priporočamo, da jo pred porodom preizkusite.

Akupunktura

Za blaženje porodnih bolečin je priporočljiva le, če iz izkušnje veste, da se pri vas obnese. Nekaterim ženskam res pomaga, vendar mora biti oseba, ki jo izvaja, usposobljena za akupunkturo za lajšanje porodnih bolečin.

Masaža

Masaža je odličen način, kako vas partner lahko pomiri in vam hkrati lajša bolečine, ne glede na položaj, v katerem rojevate - bodisi leže bodisi sede ali v počepu. Še posebno koristi, če tako kot večina žensk med porodom čutite bolečine v križu.

Dihanje

S pravilnim dihanjem se boste laže sprostili, pomirili in prestali popadke. S partnerjem že pred porodom vadita pravilno tehniko dihanja.

Z epiziotomijo oziroma kirurškim rezom presredka se izognemo nevarnosti, da bi se med porodom pretrgal sam. Raztrgani robovi naj bi se namreč težje zašili in počasneje celili. Vendar to ne drži. Raztrganinam se da izogniti tudi tako, da žensko spodbujamo, naj med premikanjem otrokove glavice preneha potiskati in raje dopusti, da jo maternica sama postopoma izloči. Če se glavica prehitro poraja, naredijo epiziotomijo, ker je presredek pod pritiskom. Če se ji izrecno želite izogniti, na to opozorite porodničar ja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov