Spiranto Patch dekongestivni obliž za otroke 5x5 cm, 5 obližev

Obliž Spiranto je popolnoma naraven in varen izdelek, ki vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke. Obliž Spiranto je popolnoma naraven in varen izdelek, ki vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke.
452378 7966

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Obliž Spiranto je popolnoma naraven in varen izdelek, ki vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke.

Prednosti in karakteristike

  • odpiran osne poti in zavira izcedek iz nosu
  • Olajša dihanje
  • Udobna aplikacija, aktivna 8 ur - primerna za med nočnim počitkom

Namenjen je vdihavanju prijetnih dišav v času virusnega obdobja in omogoča, da lahko otroški nos prosto diha.

Eterično olje evkaliptusa, mete in sivke imajo izjemne zdravilne in učinkovite lastnosti! Počasi izhlapevajo in odpirajo nosne poti, zavirajo izcedek iz nosu, olajšajo dihanje in lajšajo kašelj.

Obliž Spiranto ima veliko prednost pred ostalimi inhalacijskimi mazili, ker se ne nanaša neposredno na kožo, ampak se prilepi na otroško pižamo - posledično ne povzroča alergijskih reakcij! Prav tako ne vsebuje mentola in kafre, kar bi lahko škodovalo otroku!

Obliži Spiranto so aktivni skoraj vso noč - 8 ur! Ponoči se tako lahko sprostite, vaš otrok pa bo prav tako normalno zadihal, ne bo kašljal in bo imel miren spanec.  

Spiranto obliž - naravni pripomoček za otroški nosek

Spiranto je popolnoma naraven izdelek, namenjen vdihavanju predvsem v času med okužbami zgornjih dihalnih poti.

Vsebuje eterična olja evkaliptusa, mete in sivke, znana po svojih izjemno zdravilnih lastnostih.

Sestavine obliža

Eterično olje evkaliptusa (evkaliptusovi listi) - eterično olje evkaliptusa razbremeni zgornja dihala, pomirja kašelj in olajša dihanje.

Eterično olje sivke (listi sivke) - Eterično olje sivke blaži kašelj in blagodejno vpliva na živčni in mišični sistem.

Eterično metino olje (metini listi) - Eterično olje mete sprosti mišice, zmanjša napetost, glavobol, kašelj, hripavost in druge simptome prehlada.

Ostale karakteristike izdelka

Ne vsebuje mentola in kafre - varna uporaba

Ne vsebuje mentola in kafre, kar lahko povzroči neželene učinke, kot so alergije in draženje nosne sluznice.

Aktiven skoraj vso noč - 8 ur!

Spiranto je aktiven 8 ur in je primeren za nanos ponoči, ker otrokom pomirja in zagotavlja boljši spanec.

Uporaba neposredno na pižami

Obliži Spiranto se ne nanašajo neposredno na kožo in posledično ne povzročajo draženja in alergij. Obliž se nalepi na pižamo v predelu prsnega koša.

Eterično olje evkaliptusa je močno dekongestivo - otrokom zelo hitro odmaši nos. Deluje regenerativno in močno protivirusno.

Eterično olje mete je tradicionalno zdravilo. Je tudi dekongestiv in regenerativno sredstvo, sprošča mišice, zmanjšuje napetost, glavobol, kašelj, mraz in hripavost, blaži simptome alergije.

Eterično olje sivke je tradicionalno zdravilno olje, ki deluje pomirjujoče. Ima dekongestivne lastnosti ter močan regenerativni učinek. Izboljša spanje, blagodejno vpliva na živčni in mišični sistem, blaži kašelj ter pospešuje regeneracijo tkiv.

Spiranto je priporočljiv za prehlad, gripo, sinusitis, alergijski rinitis, izcedek iz nosu, zamašenost nosu...

Je popolnoma varen za uporabo! Ne vsebuje kafre in mentola ter se ne nanaša neposredno na kožo, zato ne povzroča draženja in alergijskih reakcij. Za miren in varen spanec vašega otroka.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Neprenašanje hrane

Medikamentozna terapija. Zdravljenja za alergije ali intolerance sicer ni, težave pa se večinoma lahko omili z zdravili; kadar ni mogoče identificirati ali izključiti sprožil cev. Antihistaminiki zmanjšajo simptome pri alergiji kot tudi intoleranci za histamin, vendar pa so nekatera od teh zdravil sporna zaradi morda nevarnih stranskih učinkov. Kromoglicinska kislina zavre sproščanje histamina - toda le, če se je zdravila jemalo preventivno.

Encim za razgradnjo laktoze (laktaza) je na voljo tudi v obliki tablet, ki se jih lahko preventivno vzame. Tablete so zelo drage, stroške pa bolnik krije sam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AstraVita AstraVita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov