Splat Medical Herbs zobna pasta, 100 mL

<strong>Splat Medical Herbs zobna pasta predstavlja kozmetično negovalni pripomoček, ki je primeren za intenzivno ter povsem naravno nego zob. <br></strong> Splat Medical Herbs zobna pasta predstavlja kozmetično negovalni pripomoček, ki je primeren za intenzivno ter povsem naravno nego zob.
919241 23023

Ocene in mnenja

Opis

Splat Medical Herbs zobna pasta predstavlja kozmetično negovalni pripomoček, ki je primeren za intenzivno ter povsem naravno nego zob.

Splat Medical Herbs je smaragno obarvana zobna pasta, ki je formulirana predvse iz izvlečkom nekaterih dišavnic in zeliščnih komponent. Gel zobna pasta je sestavljena iz zeliščnih izvlečkov ter predvsem iz negovalnega geraninega olja.

Zobna pasta je obogatena še z nekaterimi ekstrakti, ki krepijo ustno votlino ter jo naredijo še bolj odporno - med njih štejemo ekstrakt navadne kamilice, žajblja ter gloga.

Zobna pasta je obogatena tudi s fluoridom, ki ga vsebuje 1000 ppm - umivanje zob tako poteka izredno negovalno.

Uporaba Splat Medical Herbs zobne paste

Na ščetko (ne pretrdo) nanesite za lešnik velik odmerek zobne paste ter temeljito ščetkajte dlesni ter zobovje. Zobna pasta ima izredne vplive na kvaliteto či/čenja vaših zob.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Splat Splat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov