Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic, 50 g

Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic se uporablja predvsem v hladnejših delih leta, ko je mišična aktivnost manjša. Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic se uporablja predvsem v hladnejših delih leta, ko je mišična aktivnost manjša.
543934 511

Ocene in mnenja

Opis

Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic se uporablja predvsem v hladnejših delih leta, ko je mišična aktivnost manjša. Hladnejša je okolica, težje je od mišice "zahtevati" optimalen izkoristek, ki je normalno dosegljiv pri višjih temperaturah.

Gel dvigne lokalno temperaturo mišičnega tkiva in tako posledično pripomore k lajšanju drsenja mišičnih filamentov. Gel naj se uporablja predvsem pri temperaturah, ki so med 0 in 10 stopinj celzija.

Za koga je sport Lavit gel primeren?

  • za športno aktivne posameznike
  • za vse, ki imajo pogosto okorele mišice
  • za vse, ki težko prično z mišično aktivnostjo in so slabše mobilni
  • za vse, ki imajo težave v mišicah
  • za vse vrhunske športnike ter rekreativce

Gel Sport Lavit tako učinkovito segreje mišično tkivo ter pripomore k izboljšani gibljivosti ter elastičnosti mišičevja. Ustrezna gibljivost mišičnih mikrofilamentov olajša gibanje ob enem pa tudi preprečuje preveliko količini mikro poškodb.

Pogosto menjavanje hladno toplo je poznana terapija tudi pri številnih primerih izčrpanih ter oslablelih mišic, s pomočjo katere omogočamo terapevtsko regeneracijo. Toplota omogoča izboljšano gibljivost mišice, deluje regenerativno, pogosto pa tudi lajša tudi težave v mišicah, ki so posledica intenzivne obremenitve mišičnega tkiva.

Hlajenje se pogosto uporablja pri poškodbah, topih udarninah ipd. Od časa do časa je hlajenje nujno, saj so poškodbe mišic pogosto lahko tudi nevidne.

Sestavine Sport Lavit Hot gela

Ekstrakt koprive in vražjega kremplja omogoča prijetno hlajenje ter dobro lokalno prekrvavljenost - posledica je lajšanje neprijetnih mišičnih težav. Delovanje gela je tudi prijetno negovalno, površino kože regenerira. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nič težav s stresom

Kako pravzaprav nastane stres?
Nič od tega, kar se vam lahko pripeti v vsakdanjem življenju, ne nastane samo od sebe zaradi stresa. Sicer se ne bi mogli ljudje odzvati tako različno na eno in isto situacijo. Ko se na sestanku uredništva pojavi nova tema in glavni urednik pogleduje sem in tja, da bi določil, kdo bo avtor prispevka, si bo prvi urednik morda sam pri sebi mislil: »No, ne bi bil ravno navdušen, toda če zgodbo dobim, to zame ne bi bila težava. Nekaj takega sem že neštetokrat opravil.« Neki drugi urednik sam pri sebi vroče moli: »Prosim, samo ne jaz. V tako kratkem času mi ne bo uspelo.« ln tretji si lahko misli: »To je moja priložnost!«
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport Lavit Sport Lavit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov