x
Vse kategorije
Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic, 75 mL
Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic, 75 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic, 75 mL

Proizvajalec: Sport Lavit
Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic se uporablja predvsem v hladnejših delih leta, ko je mišična aktivnost manjša.
Cena: 7,95 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen predpriprava mišic

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Sport Lavit Hot gel za ogrevanje mišic se uporablja predvsem v hladnejših delih leta, ko je mišična aktivnost manjša. Hladnejša je okolica, težje je od mišice "zahtevati" optimalen izkoristek, ki je normalno dosegljiv pri višjih temperaturah.

Gel dvigne lokalno temperaturo mišičnega tkiva in tako posledično pripomore k lajšanju drsenja mišičnih filamentov. Gel naj se uporablja predvsem pri temperaturah, ki so med 0 in 10 stopinj celzija.

Za koga je sport Lavit gel primeren?

  • za športno aktivne posameznike
  • za vse, ki imajo pogosto okorele mišice
  • za vse, ki težko prično z mišično aktivnostjo in so slabše mobilni
  • za vse, ki imajo težave v mišicah
  • za vse vrhunske športnike ter rekreativce

Gel Sport Lavit tako učinkovito segreje mišično tkivo ter pripomore k izboljšani gibljivosti ter elastičnosti mišičevja. Ustrezna gibljivost mišičnih mikrofilamentov olajša gibanje ob enem pa tudi preprečuje preveliko količini mikro poškodb.

Pogosto menjavanje hladno toplo je poznana terapija tudi pri številnih primerih izčrpanih ter oslablelih mišic, s pomočjo katere omogočamo terapevtsko regeneracijo. Toplota omogoča izboljšano gibljivost mišice, deluje regenerativno, pogosto pa tudi lajša tudi težave v mišicah, ki so posledica intenzivne obremenitve mišičnega tkiva.

Hlajenje se pogosto uporablja pri poškodbah, topih udarninah ipd. Od časa do časa je hlajenje nujno, saj so poškodbe mišic pogosto lahko tudi nevidne.

Sestavine Sport Lavit Hot gela

Ekstrakt koprive in vražjega kremplja omogoča prijetno hlajenje ter dobro lokalno prekrvavljenost - posledica je lajšanje neprijetnih mišičnih težav. Delovanje gela je tudi prijetno negovalno, površino kože regenerira. 

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Nič težav s stresom

Kako pravzaprav nastane stres?
Nič od tega, kar se vam lahko pripeti v vsakdanjem življenju, ne nastane samo od sebe zaradi stresa. Sicer se ne bi mogli ljudje odzvati tako različno na eno in isto situacijo. Ko se na sestanku uredništva pojavi nova tema in glavni urednik pogleduje sem in tja, da bi določil, kdo bo avtor prispevka, si bo prvi urednik morda sam pri sebi mislil: »No, ne bi bil ravno navdušen, toda če zgodbo dobim, to zame ne bi bila težava. Nekaj takega sem že neštetokrat opravil.« Neki drugi urednik sam pri sebi vroče moli: »Prosim, samo ne jaz. V tako kratkem času mi ne bo uspelo.« ln tretji si lahko misli: »To je moja priložnost!«
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen predpriprava mišic

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.