Sport Lavit tekočina za sprostitev, 200 mL

Sport Lavit tekočina za sprostitev je gel z eteričnimi olji, ki pripomore k lažji sprostitvi mišičnega tkiva. Sport Lavit tekočina za sprostitev je gel z eteričnimi olji, ki pripomore k lažji sprostitvi mišičnega tkiva.
1625 1625

Ocene in mnenja

Opis

Sport Lavit tekočina za sprostitev je gel z eteričnimi olji, ki pripomore k lažji sprostitvi mišičnega tkiva. Izdelek je primeren za rendno uporabo v obliki prijetne kopeli v obliki vodne masaže.

Tako boste poleg prijetnega užitka raznežili ter sprostili tudi mišično tkivo ter predele telesa, ki so obremenjeni zaradi športne ali druge fizične aktivnosti.

Zaradi vsebnosti številnih eteričnih lj je učinek na lokalni predel kože boljša prekrvavljenost tkiva. Posledično so mišice bolje prekrvavljene, postanejo manj zategnjene, morebitna neprijetna dermalna težava pa je olajšana. Izdelek stimulira kožno presnovo.

Uporaba Sport Lavit tekočine

Tekočino nanesite po potrebi in vtrie v površino kože. Izdelka ne nanašajte na sluznice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v komolcu

Boleči komolec je lahko hitro rešljiv, lahko pa trdovraten problem. Vse bolnike je potrebno obravnavati individualno, glede na bolečino, delovno mesto in posameznikove težave. Kortikosterodne injekcije najhitreje olajšajo simptome, vendar so v daljšem obdobju možne ponovitve težav, kar je lahko posledica poškodbe kite ali pretirane uporabe po prenehanju simptomov. Fizikaina terapija je dolgoročno učinkovita, vendar številni bolniki potrebujejo ponovitve terapije. Pri nekaterih bolnikih je smiselna izbira zgolj nasvet, navodila in občasna uporaba anaigetikov. Posameznike z vztrajajočo bolečino je potrebno operirati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport Lavit Sport Lavit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja