Starpil Starsoft vosek za depilacijo, 1000 g

Starpil StarSoft vosek je vosek z aktivnimi učinkovinami za manj boleče odstranjevanje dlačic in z dodatkom nevrosenzoričnih aktivnih učinkovin. Starpil StarSoft vosek je vosek z aktivnimi učinkovinami za manj boleče odstranjevanje dlačic in z dodatkom nevrosenzoričnih aktivnih učinkovin.
939544 18428

Ocene in mnenja

Opis

Starpil StarSoft vosek je vosek z aktivnimi učinkovinami za manj boleče odstranjevanje dlačic in z dodatkom nevrosenzoričnih aktivnih učinkovin.

Vosek je obogaten s tamanu oljem, vsebuje pa tudi inovativne nevrosenzorične sestavine, ki lajšajo depilacijo in naredijo celoten postopek manj boleč. 

Vosek za depilacijo je prijazen do kože, odstranjuje tudi najkrajše dlačice.

Prednosti Starpil StarSoft voska

  • 100 % brez vsebnosti smol
  • brez parabenov
  • brez barvil
  • ne vsebuje posebnih dišav
Odstranjevanje dlak z roll-on sistemom zagotavlja neagresiven način doseganja odličnih rezultatov. Ker izdelek vsebuje smolo, se ta sistem lahko uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Zaradi toplote se pore odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote, z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.
 
Značilnosti tega visoko kvalitetenega produkta, razvitega na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice. Te lastnosti ima zaradi uporabe visoko kvalitetnih surovin: 100 %-no destilirane borove smole in zelo kvalitetnega stabiliziranega čebeljega voska z odstranjenim vonjem. Poleg tega h kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter rigorozna kontrola kvalitete tako surovin kot tudi končnih izdelkov.

Uporaba

Vosek v roll-on vložku se v grelcu segreje približno v 20 minutah. Vosek naneste na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic, položite depilacijski trak na namazan predel, pogladite in enegrično povlecite v nasprotni smeri rasti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Starpil Starpil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov