Sterimar MN fiziološka raztopina v pršilu, 50 mL

Sterimar MN fiziološka raztopina v pršilu je široko uporaben medicinski pripomoček, izotonična raztopina, primerna za redno in vsakodnevno higieno nosne votline otrok, odraslih ter tudi dojenčkov. Sterimar MN fiziološka raztopina v pršilu je široko uporaben medicinski pripomoček, izotonična raztopina, primerna za redno in vsakodnevno higieno nosne votline otrok, odraslih ter tudi dojenčkov.
930679 8816

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Sterimar MN fiziološka raztopina v pršilu je široko uporaben medicinski pripomoček, izotonična raztopina, primerna za redno in vsakodnevno higieno nosne votline otrok, odraslih ter tudi dojenčkov.

Izdelek je še posebej indiciran v času alergij, predvsem prisotnih alergenov v zraku, zato je še kako primerno pršilo za uporabo v pomladanskem času.

Možne alergije, ki se lahko pojavijo:

  • alergije na cvetni prah
  • alergije na okoljske alergene, ki so posledica onesnaženosti
  • alergeni, ki izvirajo iz živalskega perja
  • alergeni, ki izvirajo iz živalskih dlak

in neprijetnosti, ki so posledica prekomerne uporabe klimatskih sistemov.

Sterimar MN fiziološka raztopina je zelo uporaben pripomoček, njeno mikropršenje nudi enakomerno pršenje in optimalno vlažnost nosne votline, ki jo uporaba pršila omogoči. Prav fino pršenje pripomore k intenzivni navlaženosti predelov nosne sluznice in pripomore k njeni intenzivni regeneraciji.

Namen uporabe Sterimar MN fiziološke raztopine

  • čiščenje nosne sluznice
  • regeneracija nosne sluznice
  • higiena občutlivejših predelov nosne sluznice otrok, odraslih

Uporaba Sterimar MN fiziološke raztopine

Fiziološko raztopino za izpiranje nosne sluznice uporabite kar se da pogosto - optimalno pršenje, ki je smiselno je 2-6 krat dnevno ali po potrebi tudi pogosteje.

Izdelek uporabljajte redno v obdobju 10 do 15 dni, nakar zatem uporabljajte navano raztopino Sterimar.

Vsebina te pršilke zadostuje za kar 300 pršenj.

Sestavine raztopine Sterimar MN (100 mL)

31,82 ml morske vode,

soli bakra (v sledeh),

100 ml precišcene vode do preostanka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nezmožnost zanositve

Medicinski vzroki pri moškem
Hormonske motnje: Podobno kot ovulacija pri ženski je tudi delovanje testisov regulirano z zapletenimi hormonskimi dogajanji. Ker dejanski poteki še vedno niso znani, je medikamentno zdravljenje za zdaj še nezadovoljivo.

Sorazmerno dobri dosežki so do zdaj opazni le pri pomanjkanju folikklov spodbujevalnega hormona (FSH) ali testosterona, pri čemer se tvori premajhno število spermijev - ta dva hormona je mogoče jemati kot zdravilo, kar skoraj vedno odpravi motnjo -, kot tudi pri presežku hormona prolaktina, ki pogosto nastane ob stresu: 72 ur po tej terapiji ponovno začnejo nastajati zrele semenčice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sterimar Sterimar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja