x
Vse kategorije
Sterimar raztopina za nos, 50 mL
Sterimar raztopina za nos, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Sterimar raztopina za nos, 50 mL

Proizvajalec: Sterimar
Zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primeren tako za otroke kot za odrasle.
Cena: 7,42 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

NAMEN

STERIMAR je izotonična raztopina morske vode v pršilu.
Namenjen je dnevni higieni nosne votline, še posebej ljudem, katerih nosna sluznica je dnevno izpostavljena škodljivim vplivom (hlapi, prah, klimatske naprave ... ) in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primeren tako za otroke kot za odrasle.
Zahvaljujoč fini mikrodifuzIji, STERIMAR omogoča nežno izpiranje nosne sluznice In podaljšuje čas stika raztopine z nosno sluznice.

SESTAVA

31,82 ml morske vode v 100 ml raztopine. Prečiščena voda q.s. 100 ml
Brez konzervansov
Potisni plin: dušik. Vsebina je s posebno alu vrečko ločena od potisnega plina.
lzotonična raztopina je 0,9% raztopina NaCI v vodi in ima kot taka enako koncentracijo, kot je koncentracija soli v telesnih tekočinah.

NAVODILA ZA UPORABO

Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primema tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdiham skozi nos pritisnemo na razpršilec. Pustile, da višek raztopine izteče iz nosnice in potem izpihajte nos. Postopek ponovimo v obeh nosnicah. Snemite nastavek in ga operite z mlačno vodo in malo mila.
Način uporabe:
2 - 6 x na dan
Opozorilo!
Doza je pod tlakom. Zasčitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam višjim od 5O°C. Ne preluknjajte in sežigajte je niti ko je prazna. Ne pršite v odprt plamen ali žareče telo. Hranite ločeno od virov vžiga ter dosega otrok.

Priloge

Ali ste vedeli

Menstrualne bolečine

Se je predmenstrualnemu sindromu mogoče izogniti?
Pozitiven odnos do svojega telesa in do njegovega naravnega poteka lahko prepreči težave. Ženske, ki se jim zdi, da so žrtve »telesa in hormonov«, pogosteje doživljajo PMS. Poleg tega zdravo življenje zmanjša verjetnost tega sindroma: dokazano je, da pozitivno vplivajo šport in vaje za trebuh, ki sprostijo mišice. Med psihično obremenitvijo pomagajo sprostitvene tehnike, kot sta avtogeni trening ali joga. Včasih je koristna psihoterapija, saj se skupaj s terapevtom pridobi občutek za telo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.