SugarSweet 1:1 kristalne granule, 300g

<strong>SugarSweet 1:1 kristalne granule predstavljajo sladkor, ki ima enako sladilno moč, kot ima sladkor pridobljen iz sladkornega trsa. <br></strong> SugarSweet 1:1 kristalne granule predstavljajo sladkor, ki ima enako sladilno moč, kot ima sladkor pridobljen iz sladkornega trsa.
8471 8471

Ocene in mnenja

Opis

SugarSweet 1:1 kristalne granule predstavljajo sladkor, ki ima enako sladilno moč, kot ima sladkor pridobljen iz sladkornega trsa.

Prehransko sladilo je kakor nalašč za slajenje vseh vrst hrane - izdelek prijetno sladi, ob enem tudi prijetno osveži, zato je kakor nalašč za dodajanje torticam, biskvitom, mlečnim napitkom ipd.
V kolikor želite močnejše slajenje uporabte SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10 sladilno sredstvo.

SugarSweet  1:1 se pri pripravi jedi obnaša enako kot navadni sladkor in obenem daje osvežujoč okus. Sladilo tako dodajajte lahkim jedem, predvsem sadju, sladicam ipd..

Sladkor praktično nima kalorij, zato ne povzroča "odvisnosti". Sladilo je izdelano namreč iz Stevije, ki je povsem naraven proizvod ter iz eritritola. Obe sestavini sladkorja nimata vpliva na nihane krvnega sladkorja in na nihanje proizvodnje inzulina.

Izdelek je kakor nalašč za uporabo pri raznih dijetah, saj tako onemogoča poviševanje kaloričnih vrednosti z vnosom. Vsa sladila SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, ipd.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nesporazum brez besed

Tekom let pa se lahko majhne neprijetnosti nagrmadijo v dokajšen frustracij ski potencial, ki ga je mogoče premagati samo z radikalno odkritost jo. Kdor drugemu pove, kaj njegova dejanja ali nedejanja povzročajo, bo vzpostavil razumevanje in kmalu opazil, da pozornost narašča. In kdor istočasno vpraša, kakšen pomen ima dejanje za partnerja, se bo naučil mirneje odzvati na to in ono »zlobo«.


S tem človek nikakor ne more začeti dovolj zgodaj.

Ravno na začetku zveze je najlažje izvesti manjše popravke. Nikoli več ni pripravljenost, da se človek drugemu na ljubo odpove nekaterim navadam ali?napakam in premaga nekatere pomanjkljivosti, tako velika. Načeti temo ob prvem paru naokrog ležečih nogavic ni nikakršna velika reč. Kadar pa se na to čaka dolga leta, se nakopiči gora frustracij zaradi stotih parov - dokler nekega dne človeka mine potrpljenje. Takrat nakopičena jeza izbruhne z vso močjo - in ker je ventil odprt, pride na dan še ducat drugih očitkov in obtožb.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja