Weleda Venadoron emulzija za vene, 200 mL

Weleda Venadoron emulzija za vene je namenjena vsem za lahke ter sproščene noge, brez neprijetnih napetosti. Weleda Venadoron emulzija za vene je namenjena vsem za lahke ter sproščene noge, brez neprijetnih napetosti.
449024 8558

Ocene in mnenja

Opis

Weleda Venadoron emulzija za vene je namenjena vsem za lahke ter sproščene noge, brez neprijetnih napetosti.

Weleda emulzijska mešanica - prednosti

  • deluje regenerativno ter lajšalno
  • ohranja vitalnost v nogah
  • daje prijeten vonj
  • aroma citrusov
  • prijetno sproščanje ter regeneracija

Vaše noge bodo že po nekajkratnih nanosih regenerirane, ter naravno olepšane s pomočjo regenerirajočih izvlečkov. Da bi bila vaše noge bolj sproščne uporabite emulzijsko mešanico, ki nima konkurence.

Po pestrem dnevu prijetna citrusova dišava ustvarja pomirjujočo nego in nudi prostor za nove misli in aktivnosti. Posebej ob toplih dnevih je Venadoron primeren za nov začetek dneva zjutraj ali pa ga uporabite kot masažo nog. Naravni izvlečki rastlin v Venadoronu skrbijo za nežnost kože in zagotovijo prijeten občutek. Emulzijska mešanica hitro prodre v kožo in je brez sintetičnih konzervansov, barve, vonjav in arom. Vse surovine so iz nadzorovane ekološke pridelave in so certificirane.

Kdaj uporabiti Weledino emulzijo za nego okončin?

Kozmetični izdelek uporabite po napornem dnevu, v času ko so vaše noge težke ter pogosto utrujene od celodnevnega dela, napora in podobno. Še posebej pri ženskah je tako, da so noge pogosto bolj obremenjene, predvsem žilni sistem povzroči zelo pogosto bolečine, ki jih brez samopomoči nismo kos.

Pogosto se s sindromom težkih ter razdraženih in utrujenih nog srečujejo tudi nosečnice, katerih organizem je še posebej obremenjen - predvsem v času po prvem tromesečju, ko plod prične počasi pridobivati na teži.

Kadar po sistemu ven, ki se nahaja v predelu okončin kri ne teče pravilno to občutimo kot številne težave, neprijetno mravljinčenje, bolečine in druge motnje. Pogosto si predvsem ženske pomagajo s kompresijskimi nogavicami - da pa bi bile noge sproščene tudi v času, ko nogavic ne nosite pa uporabite Weleda Venadoron proizvod.

Način uporabe Weleda emulzije

Izdelek nanesite na površino kože ter prijetno vmasirajte na predele nog in ven. Nanesite po potrebi do dva krat dnevno.

Venadoron je primeren za uporabo med nosečnostjo in v kombinaciji s podporno kompresijso terapijo (nogavice).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov