Sulfoderm S dnevna krema, 40 g

Brez parfuma. Ta dnevno negovalna krema je bila razvita prav za učinkovanje proti nečisti koži. Brez parfuma. Ta dnevno negovalna krema je bila razvita prav za učinkovanje proti nečisti koži.
594997 14017

Ocene in mnenja

Opis

Brez parfuma.

Ta dnevno negovalna krema je bila razvita prav za učinkovanje proti nečisti koži. Posebne učinkovine in vlažilne sestavine pomagajo, da koža postane nežna in voljna.

Uporaba

Zjutraj si kremo po čiščenju enakomerno nanesite na obraz in vrat. Ker koža kremo hitro vpija in se ne namasti, služi kot idealna podlaga za Sulfoderm tonirano dnevno  kremo, za Sulfoderm puder  v prahu ter za Sulfoderm kompaktni puder.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

4. Začetek dejavnosti

Ob primerni energetski opremi se šolar v načrtovano dejavnost »zažene« z vso vnemo, saj se naporov ne boji, ker ima že iz predšolskih let dobro razvite delovne navade. Starši so ga namreč naučili samostojnosti pri opravilih, ki jih zmore glede na starost in sposobnosti. Zna torej načrtovati in se učnega problema ne loteva na slepo. Oceni porabo časa za učenje in količino vloženega napora, pripravi potrebne učne pripomočke, preveri lastno čustveno pripravljenost (vzpostavi stik s seboj) in že vnaprej načrtuje izrabo prostega časa, ko bo z učenjem zaključil.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sulfoderm Sulfoderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja