SunWarrior Ormus Super Greens super zelenje naravni okus, 225 ali 450 g

Ponudite svojemu telesu edinstveno kombinacijo super zelenjave SunWarrior Ormus Super Greens.
32948 32948

Ocene in mnenja

Opis

Ponudite svojemu telesu edinstveno kombinacijo super zelenjave SunWarrior Ormus Super Greens.

Lastnosti super zelenjave SunWarrior

  • v prahu
  • nevtralen naravni okus
  • presno živilo
  • 99% sestavin iz ekološke pridelave
  • brez glutena
  • ne vsebuje mleka in laktoze
  • ne vsebuje dodatnega sladkorja
  • primerno za vegane
  • brez GSO in soje

Delovanje Ormus Super Greens

Super zelenje v prahu, je preprosta rešitev, da v svojo prehrano vnesete zadostno količino zelenjave in njenih hranilnih snovi. V modernem tempu življenja, nam vse večkrat zmanjka časa za kvalitetno pripravljene obroke, ki bi morali vsebovati tudi večjo količino zelenjave. Če kljub temu želite vnesti vitamine in minerale, ki jih vsebuje zelenjava, lahko na preprost način to naredite z zelenjem v prahu.

S hladnim sušenjem se zaščitijo na vročino občutljive bioaktivne učinkovine ter fitohranila. Zelenje, ki ga vsebuje SuperGreens raste v avtentični rodovitni starodavni vulkanski prsti. Ko ga oberejo in posušijo, ga zmeljejo v prah oziroma zmleto super zelenje, ki je presno in dobro biorazpoložljivo. S tem načinom priprave se ohrani občutljivo ravnotežje med encimi, vitamini, minerali ter eteričnimi olji.

Druga posebnost priprave super zelenja Ormus Super Greens so sokovi zelenja v prahu, ki imajo kar sedemkrat večjo koncentracijo hranil kot zelenje v prahu. Skoraj polovica zelenja je iz sušenih sokov zelenja.

V Ormus Super Greens je vključeno različno zelenje, ki je hranljivo in bogato z vitamini, minerali in fitohranili. To je ovsena trava, lucerna, pšenična trava, moringa in ječmenova trava.

Pripravek vsebuje tudi ingver, ki pripomore k naravni obrambi telesa in prispeva k kardiovaskularnem zdravju (On Hold Botanicals). Deluje kot antioksidant in prispeva k boljši vitalnosti (On Hold Botanicals).

Zelo pomembna sestavina Ormus Super Greens so tudi probiotiki, ki so zaslužni za boljšo biorazpoložljivost hranil iz zelenja. Hkrati pa pozitivno vplivajo na bakterije v prebavnem traktu.

Sestavine

Presni ekološki sokovi zelenja v prahu (listi lucerne-alfaalfa, ječmenova trava, pšenična trava, ovsena trava), presne ekološke rastline v prahu (listi moringe, stevia, listi špinače, listi peteršilja, ingverjeva korenina), probiotiki Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Salivarius.

Uživanje super zelenjave

Priporočen odmerek je 1 merica, to ustreza 5 g ali eni čajni žlički.

V 0,5 dcL tekočine, vode, limonade ali smutija, vmešajte eno merico Ormus SuperGreens.

Hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru. Po uporabi dobro zaprite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SunWarrior SunWarrior
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja