Dr. Hauschka balzam za okoli oči, 10 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235784 9023

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka aktivna krema ščiti kožo pred dehidracijo, staranjem (nastajanjem gub) in vremenskmi vplivi. Koži vrača čvrstost in elastičnost.

Preparat je primeren za nego tanke in nežne kože okoli oči za vse tipe kože, za moške in ženske, ne glede na starost.

Kožo odlično neguje v zimskem času.

Uporaba

Zjutraj na dlan nanesemo minimalno količino kreme (velikost riževega zrnja) in jo pred aplikacijo segrejemo med dlanmi. Nato jo nežno vmasiramo v kožo v zelo tankem sloju. Kremo apliciramo v smeri od notranjega proti zunanjemu robu kože okoli oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Angina pektoris

Kako poteka zdravljenje?
Zdravljenje je nefarmakološko (splošni ukrepi), z zdravili in operativno. Cilj zdravljenja je preprečiti usodne srčno-žilne dogodke (infarkt, nenadna smrt), izboljšati prognozo in zmanjšati ali preprečiti simptome bolezni.

Med splošne ukrepe sodi zmanjšanje dejavnikov tveganja za aterosklerozo, kot so opustitev kajenja, opustitev tveganega uživanja alkoholnih pijač, uravnavanje in nadzor nad telesno težo, spodbujanje zdravega načina prehranjevanja (sredozemski način prehrane z uživanjem zelenjave, sadja, rib in perutnine) in spodbujanje telesne dejavnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja