SVR PhysioPure tonik, 200 mL

SVR PhysioPure tonik je kozmetični izdelek, ki je primeren za intenzivno odstranjevanje nečistot kože ter ob enem izrazito ter globinsko vlaženje. SVR PhysioPure tonik je kozmetični izdelek, ki je primeren za intenzivno odstranjevanje nečistot kože ter ob enem izrazito ter globinsko vlaženje.
15825 15825

Ocene in mnenja

Opis

SVR PhysioPure tonik je kozmetični izdelek, ki je primeren za intenzivno odstranjevanje nečistot kože ter ob enem izrazito ter globinsko vlaženje.

SVR PhysioPure tonik je namenjen intenzivni negi kože obraza, njenemu vlaženju, higieni ter pripravi k nadalnji negi obraza.

Losjon je sveže in revitalizirajoče teksture, primeren pa je za vsak kožen tip.

Prednosti izdelka SVR PhysioPure tonik

  • visoka učinkovitost ter globinsko delovanje tonika
  • izdelek je izredno toleranten do kože
  • sestavljen iz visoko kakovostnih sestavin

Izdelek SVR PhysioPure tonik je sestavljen iz emulzijske vodne ter lipofilne faze, kar omogoča odstranjevanje tako lipofilnih kot tudi vodotopnih dekorativnih sredstev.

Ena izmed pomembnih sestavin tonika je tudi glicerin, ki kožo obraza intenzivno vlaži ter neguje.

SVR PhysioPure tonik je 100 % dermatološko preizkušen, ne vsebuje parabenov, konzervansov, mil, alkohola (le-ta pogosto prekomerno izsušuje površino epidermalne plasti).

Tonik kožo prijetno regenerira, navlaži, globinsko obnovi, zagotavlja mehkobo, koža je na videz bolj sveža in mladostna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Udeleženci si lahko ponovno pokažejo risbe iz prvega dela delavnice in jih skupaj ocenjujejo glede na njihovo izvirnost, domiselnost, nenavadnost in izpovedno vrednost. Pri tem imajo ponovno priložnost utrjevanja predstave o ustvarjalnosti. Če mentor presodi, da udeleženci radi izražajo svoja doživetja z risbo, naj jih tudi pri drugih delavnicah spodbuja krisanju. ?Za mladostnika je odnos do sebe zelo pomemben, saj pogojuje njegovo uspešnost v šoli in življenju nasploh. Njegovo čustvovanje, mišljenje in delovanje usmerjajo njegova prepričanja, ki si jih je izoblikoval na podlagi dosedanjih izkušenj. Njegovo življenjsko smer določa odnos, ki ga ima do sebe. Pregovor pravi: Sem to, kar mislim o sebi. Zato je nadvse pomembno, da se mladostnik znebi neprijernih vsebin, ki so se mu v zvezi z neuspeh! usidrale v spomin. Te vsebine pa so vezane na cel »grozd« neustreznih (nespodbudnih) čustev, ki jih ob vsaki novi načrtovani nalogi prikliče iz spomina ter poveže s sedanjim dogajanjem. Ob taki navezavi običajno razvije prepričanje o lastni nesposobnosti. Enkratni neuspeh v ljubezni mu vsadi prepričanje, da v ljubezni nikoli ne bo uspel. Podobna prepričanja si ustvari v odnosu do matematike, ne razmišlja pa, da sta za uspeh potrebna vztrajnost in veliko število poskusov. Ne le pri matematiki, tudi pri ljubezni.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov