Tena for men - Level 2, 20 kom

Nudijo celodnevno zaščito ter udobje. Nudijo celodnevno zaščito ter udobje.
440868 6669

Ocene in mnenja

Opis

Level 1 ali Level 2

Nudijo celodnevno zaščito ter udobje. Izdelek je udoben in ga pod oblačili ni mogoče opaziti. Za osebe, ki imajo večje težave z uhajanjem  je bolj primeren Level 2. Podloge zagotavljajo dodatno zaščito, ki jo potrebujejo, ne glede na to, kako aktivni so.
 
TENA For Men vsebuje mikrovpojna vlakna le-ta ki tekočino zadržijo in preprečijo stik s telesom. Podloge vsebujejo sistem Odour Control, ki zagotavlja občutek prave svežine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadna črnoglavka, Prunella vulgaris
Navadna črnoglavka ima podobne sestavine kot sorodna velecvetna črnoglavka (Prunella grandiflora), ki ima do 3 cm dolge cvetove in uspeva na suhih travnikih. Zaradi precejšnjih količin čreslovin uporabljajo obe vrsti proti želodčnim težavam in črevesnim motnjam. Za zunanjo uporabo priporočajo poparek (1-2 žlički sesekljanega zelišča na skodelico, počakati 5 minut), ki je primeren za oskrbo ran in za grgranje ali
izpiranje vnetih oči. Ob zrelosti semen se čašni listi razprejo le ob vlažnem vremenu. Delni plodiči so tedaj lepljivi in se prilepijo na šape živali, te pa jih nato raznesejo naokoli. Evropejci so s preseljevanjem zanesli to vrsto po vsem svetu.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja