Tena Lady Mini plus vložki, 16 kom.

Namenjeni predvsem ženskam, ki trpijo zaradi lahke občasne inkontinence. Namenjeni predvsem ženskam, ki trpijo zaradi lahke občasne inkontinence.
539210 3396

Ocene in mnenja

Opis

Izbirajte med:
 
Tena Lady mini plus, 16 vložkov
 
Tena Lady mini, 20 vložkov
 
Vložki so namenjeni predvsem ženskam, ki trpijo zaradi lahke občasne inkontinence. Vložki so zelo tanki, zato zagotavljajo diskretno uporabo. Vpijanje poteka hitreje kot pri običajnih dnevnih higienskih vložkih, preprečujejo pa tudi nastanek neprijetnega vonja. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Grenkoslad, Solanum dulcamara
V okviru te rastlinske vrste poznamo večje število kemičnih različkov, ki vsebujejo različne učinkovine. V zdravilstvu uporabljajo grenkoslad za pripravke, ki jih dodajajo sirupom proti kašlju ali sredstvom a čiščenje krvi. Homeopatsko s tem zeliščem zdravijo revmatične težave in prehladna obolenja. Za samozdravljenje pa grenkoslad nikakor ni primeren. Rahlo podolgovati, sprva zelenkasti, pozneje oranžno rumeni in ob zrelosti škrlatno rdeči jagodasti plodovi imajo najprej sladkast, pozneje pa grenak okus.

Kmalu po zaužitju povzročijo občutek srbenja v ustih in žrelu, nato pa bruhanje in ohromitev dihanja. Za ptiče ti plodovi niso strupeni.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja